Horoskop

NJIH JE NAJBOLJE IMATI ZA BRATA ILI SESTRU! Pripadnici ovih horoskopskih znakova su odani, verni i puni ljubavi!

Astrolozi se slažu da svako ko pored sebe ima pripadnika nekog od ova tri znaka jeste pravi srećnik.

24.07.2022 12:00

NJIH JE NAJBOLJE IMATI ZA BRATA ILI SESTRU! Pripadnici ovih horoskopskih znakova su odani, verni i puni ljubavi!
shutterstock.com

Porodica i odnosi među njenim članovima, posebno tokom detinjstva, ostavljaju neizbrisiv trag na život svakog pojedinca. U horoskopu, naše poreklo i porodica prikazani su 4. kućom kroz koju se, između ostalog, "gleda" i odnos s braćom i sestrama. U zavisnosti od planeta koje imamo u toj kući i odnosa koji one grade može se objasniti zašto neko ima blizak i privržen odnos s braćom ili sestrama ili zašto dolazi do otuđenja sa onima koji su nam najbliže krvno srodstvo. Recimo, Venera u 4. kući govori o ljubavi i slozi, kao i o velikoj povezanosti između članova porodice, dok Mars donosi nadmetanje između braće i sestara i ljubomoru koja se teško kontroliše čak i kasnije tokom života.

Ipak, postoje 3 horoskopska znaka koja se samo mogu poželeti za brata ili sestru. Brižni su, odani i najveća podrška tokom života, jednostavnije rečeno, oni koji ih imaju za brata ili sestru pravi su srećnici.

Vaga 

Pixabay.com

Vaga

Vage kombinuju sve kvalitete koje biste želeli da vidite u svom bratu ili sestri. Oni održavaju komunikaciju s bliskim ljudima i ozbiljno shvataju svaki odnos. Izuzetno su privrženi i trude se da po svaku cenu izbegnu bilo kakav konflikt, čak i dok su deca. U slučaju teških trenutaka za porodicu, na njih se u potpunosti možete osloniti. Osim toga, vage su veoma zabavne i s njima vam nikada neće biti dosadno. Uživaćete da zajedno provodite vreme. Njihov šarm, duhovitost i veselost privlači ljude. Imaju moć da šarmiraju svakoga sa kim se sretnu, a vi ćete biti ponosni što imate takvog brata ili sestru.

Ribe

Pixabay.com

Ribe

Ako su vaš brat ili sestra u horoskopu ribe, možete računati da ćete do kraja života imati neiscrpan izvor ljubavi, predanosti i razumevanja. Ribe uvek vide samo dobro u ljudima i bez ustezanja će stati na vašu stranu, čak i na sopstvenu  štetu. Oni će vam pružiti puno ljubavi jer shvataju koliko ste važna osoba u njihovom životu i možete računati na njihovu podršku do kraja života. Čak i ako se sticajem životnih okolnosti odsele daleko od vas, daljina neće biti prepreka da održite bliske odnose. Riba će, s druge strane, potajno patiti što je daleko od svojih najvoljenijih. Oni su čuvari tajne, pa možete bez problema da im kažete sve što vam leži na srcu jer vas nikad neće osuđivati, a vaše tajne će čuvati do kraja života.

Bik

Pixabay.com

Bik

Brat ili sestra u znaku Bika je ozbiljna osoba još od malih nogu. Bez obzira na to da li su stariji ili mlađi od vas, još od najranijeg detinjstva će se postaviti kao zaštitnik. Bik je odan brat ili sestra do kraja života i ne daj bože da vas ko dirne, to je za bikove isto kao da su ga takli u zenicu oka. U stanju su da sravne sve sa zemljom samo zato što vas je neko mrko pogledao. Za vas su spremani da idu u vatru ili vodu, ne pitajući zašto. Jedina mana im je što su tvrdoglavi, pa su svađe, posebno u periodu detinjstva, neizbežne ako pokušavate da ga ubedite da greši. Međutim, koliko god da je ljut na vas niko i ništa neće sprečiti bika da vas podrži, zaštiti i bude uz vas u svim životnim situacija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)