Horoskop

ONI SU LJUBOMORNI I NA BRAĆU I SESTRE! Horoskopski znaci koji baš teško izlaze na kraj s tuđim uspehom!

Pojedini znaci horoskopa pokazuju ljubomoru i zavist i prema najrođenijima, a evo o kome je reč.

23.07.2022 11:00

ONI SU LJUBOMORNI I NA BRAĆU I SESTRE! Horoskopski znaci koji baš teško izlaze na kraj s tuđim uspehom!
Foto: Shutterstock

Iako  od malih nogu sva deca uče da vole svoju braću i sestre, kasnije tokom života mnogi postanu ljubomorni na njihov uspeh, ali i generalno na život. Mnogi to nikad ne bi priznali, ali postoje oni koji bi se rado menjali sa svojim bližnjima i na njih gledaju s određenom dozom zavidnosti. Da li ste među onima koji se raduju napredovanju svoje braće i sestara ili to ne praštate?

Rak

Ovaj znak Zodijaka, po prirodi emotivac vezan je generalno najviše za majku u porodici. Žude za njenom pažnjom i žele da je sve usmereno ka njima. Ukoliko imaju brata ili sestru ta privrženost ne može doći do izražaja, pa se osećaju malo zapostavljenim. Ne podnose takmičenje s bratom ili sestrom i najpoželjnije je da odrastaju sa njima .

Devica

Device se možda ponekad ne slažu sa svojom braćom i sestrama, ali izuzetno su kompatibilni sa onima koji su suprotnog pola i znaju da pokažu pravu bratsku/sestrinsku ljubav. Slaganje s braćom i sestrama proističe iz toga da ne moraju da se takmiče ukoliko su sestre jer će pronaći razlog da se ne podnose, bilo da je u pitanju garderoba ili momci. Muškarci će, s druge strane, pokušavati da preteknu onog drugog i kod njih je ta crta ljubomore posebno vidljiva kada je u pitanju karijera i napredovanje.

Škorpija

Po prirodi takmičarski tipovi, oni ne dozvoljavaju da budu u miru i harmoniji sa braćom i sestrama i stalno teže da budu bolji. Često se izvlače na izgovore kako su njihova braća i sestre slabiji te zato dobijaju više pažnje od njih. Iako su Škorpije veoma odlučne i dobri su lideri, u društvu svoje braće i sestara mogu biti nesigurni. Teško im je da nauče da prihvate različita ponašanja, pa su po prirodi nepoverljivi i ljubomorni.

           

BONUS VIDEO:

Komentari (0)