Numerologija

EVO KAKO DA ISKORISTITE MOĆ DVOJKI: Zbog čega je datum 2.2.2022 toliko važan

Ko prati numerologiju zna da pet dvojki imaju veoma posebno značenje.

02.02.2022 15:00

EVO KAKO DA ISKORISTITE MOĆ DVOJKI: Zbog čega je datum 2.2.2022 toliko važan
Srećna republika

Najpre, sam broj dva simbolizuje partnerstvo, timski rad i zajedništvo.

Radi se o broju koji predstavlja vezu jedan na jedan s drugom osobom, a osim toga može predstavljati i dve suprotstavljene strane, Yin i Yang. Međutim, i tu se vraćamo na na činjenicu da su neke stvari, iako se mogu podeliti na dva dela, jače zajedno.

Dakle, datumi koji uključuju broj 2, kao i sreća koju on donosi se preliva na realan život, što znači da he 02.02.2022. veoma srećan datum. Drugim rečima, što se broj 2 više puta ponavlja, njegova energija se povećava, piše Zadovoljna.hr.

Posebno značenje ima za žene koje na današnji dan mogu da očekuju izuzetna događanja koja im mogu otkriti neke nove sfere života. Prema numerolozima, 2.2.2022. je čaroban datum za žensku energiju. Tvrde da na današnji dan sve počinje da se menja u skladu s jedinstvenom ženskom energijom i intuicijom.

Žene će tokom ovog dana imati podršku svemira u stvaranju izuzetnih, predivnih dela. Važno je samo da iskoriste trenutak i takvu energiju usmere na pravi način.

Neke žene možda su pred "magični" 2. februar osetile potištenost i strah od promena, ali to je normalno i taj osećaj će nestati.

Pet načina kako najbolje iskoristiti "magiju" 2.2.2022. godine i niza brojeva 2-2-2-2-2:

1. Vizualizujte vaše želje kao da su se već ostvarile, osvestite ih i probudite čula. Vizualizacija ima veliku moć na ovaj datum, a ujedno je i savršen dan za sanjarenje i ostvarenje želja.

2. Oprostite svima koji su vas povredili u prošlosti i dopustite im da napuste vaša sećanja i dušu. Ne trebaju vam više ljudi i toksične emocije koje vas opterećuju. Na taj način pročistićete svoju dušu.

3. Otpustite negativne osećaje i budite spremni da i vi zatražite oproštaj. Tako ćete pročistiti svoju karmu.

4. Izbacite iz svoje duše zavist, ljubomoru i birajte sredstva s kojima ćete doći do željenog uspeha.

5. Pomozite drugima, podržite ih i stvarajte dobra dela.

Komentari (0)