Numerologija

NUMEROLOGIJA OTKRIVA: Šta kućni broj govori o vama

Ako ste se bavili numerologijom vrlo dobro znate da ona može da odredi broj vašeg životnog puta. Kao i za to postoji i numerološko tumačenje za vaš kućni broj

17.03.2022 17:44

NUMEROLOGIJA OTKRIVA: Šta kućni broj govori o vama
Pixabay

Način na koji se broj određuje vrlo je sličan određivanju numerološkog broja životnog puta i predstavlja zbir svih cifara koje čine broj. Npr. Ukoliko ste na adresi koja nosi broj 128 numerološki broj vaše kuće odredićete sabiranjem ovih cifara 1+2+8, zbir je 11. Zatim sabiramo ova dva broja kako bismo došli do jednocifrenog 1+1, što konačno rezultira brojem 2.

Numerološkinja Kaythlin Kaerhart kaže da broj određuje energiju doma i da nam on pomaže u razumevanju prostora u kojem boravimo.

Evo šta svaki od tih brojeva u numerologiji predstavlja:

Broj 1

Kaerhart kaže da su ovi domovi odlični za početke i za one koji vole nezavisnost i kreativnost. Ovo su domovi za preduzetnike i nezavisne ljude, jednostavno za one koji žele da se posvete sebi.

pexels.com

Muškarac u kuhinji

Broj 2

Domovi koji koji nose broj 2 savršeni su za zajedništva i za veze. Ovo bi trebalo da je uravnotežen prostor za emotivne veze i tu je energija koja podržava sve oblike povezivanja i okupljanja sa voljenim osobama.

Broj 3

 

 

 

Komunikacija i druženja su glavno obeležje kuća pod ovim brojem. Tu dolazi do izražaja samoizražavanje ali i prisutna je kreativnost tako da je ovo idealan dom za umetnike.

pexels.com

Druženje sa voljenima kroz aktivnosti

Broj 4

Kaehart govori o ovim domovima da ih odlikuje utemeljnost i praktičnost i da je ovo kuća stabilnosti, napornog rada a ne promena.  Zato predlaže da se ovi domovi oplemene biljkama i stvarima inspirisanim Feng-shuijem kako bi odbacili sliku „uštogljenosti“

Broj 5

Za razliku od broja 4 ovi domovi su potpuno drugačiji. U njima vlada promena i dinamika i možete očekivati avanture i putovanja. Bićete vođeni da istražujete nove stvari i stičete nova iskustva kaže ova numerološkinja.

Broj 6

Pravo mesto za zasnivanje porodice je u domovima koji nose broj 6. Toplo je i ugodno i naćicete ravnotežu između negovanja i karijere ali ćete biti i zaokupljeni dužnostima prema voljenima.

Broj 7

Ovi domovi pogodni su za introspektivne osobe koje vole da se posvete sebi i ovo nije dom za ugošćavanje i druženje. Takođe je dobar za sve oni koji žele da se posvete nekom projektu.

Pixabay.com

Sat na prozoru doma

Broj 8

Novac i blagostanje se vezuje za ove domove. Sve što ima veze sa novcem i moći vezuje se zaovaj broj, samo tu moć treba koristiti na zdrav način ističe ova poznata numerološkinja.

Broj 9

Ovde je reč o toplom i negujućem domu i ovo bi moglo biti mesto završetaka s obzirom na to da se broj 9 povezuje za zatvaranje i konačnost. To je i broj humanitaraca, nesebičnosti i posvećenosti nekom cilju što takođe karakteriše ove domove.

Ovaj vodič vam može pomoći u razumevanju svog doma i usmeravanja energije u njemu na pravi način.

 

Komentari (0)