Horoskop

Oni stvarno ne znaju da uzvrate emocije! NAJHLADNIJI HOROSKOPSKI ZNAK!

Sve odluke donose proračunato i isključivo na osnovu razuma, pa se veruje da imaju srce hladno kao led, ali to je samo maska kako bi sakrili sopstvenu nesigurnost i strah.

05.06.2022 16:00

Oni stvarno ne znaju da uzvrate emocije! NAJHLADNIJI HOROSKOPSKI ZNAK!
Pixabay.com

Pod uticajem hladnog i suvog Saturna gospodara karme i vremena koji nas uči granicama fizičkog i psihičkog bola Jarac važi za najhladniji znak u horoskopu koji ne ume da uzvrati emocije.  

Astrolozi često ističu da su Jarčevi još kao deca naučili da obuzdaju sopstvene emocije zbog čega nose epitet hladne i proračunate osobe kojom rukovodi isključivo razum i interes.

Jarčevi su genijalni stratezi koji pažljivo planiraju svaki korak i drže da bi život bio puno lakši kad ljudi ne bi dopuštali da ih emocije i iracionalni potezi skrenu s puta. Veruju da je za siguran uspon i napredak najvažnije sprečiti gubitke, a ne težiti brzom sticanju bez obzira da li su u pitanju emocije ili novac.

Pixabay.com

Jarčevi uvek streme ka najvišim vrhovima ne mareći koga će da povrede na tom putu

Strah kao pokretač

Jačevi su zemljani znak, često su vrlo tvrdoglavi i smatraju da njihova mora uvek da bude zadnja, a da se svaka njihova reč mora bez pogovora slušati. Kad teškim i predanim radom stignu na vrh društvene lestvice mogu postati tirani, a kad su u podređenom položaju ulizuju se onima iznad sebe.

Međutim, ne treba zaboraviti da je to samo ono lice koje Jarčevi pokazuju svetu. U dubini duše su nesigurni, imaju strah od sebe, drugih, strah od emocija i vezivanja. Zapravo se boje svega iako to ne bi priznali, pa taman da im stavite pištolj na čelo. Upravo taj strah je njihov najveći pokretač koji ih tera da dostignu neslućene visine u profesionalnom životu.

Imaju izuzetnu samokontrolu, ali ako im kojim slučajem "pukne film“ bežite glavom bez obzira jer umeju biti vrlo okrutni i agresivni.

Pixabay.com

Pristaće i na vezu iz materijalne koristi

Cicije na kvadrat

„Ono što je moje je samo moje“ – omiljeni je moto Jarčeva kojima je novac izuzetno važan. Novac za njih znači bolji društveni položaj, ugled i moć što je za njih kao droga.  Na glasu su kao velike škrtice, tačnije cicije na kvadrat. Spremni su biti u vezi s nekim iako misle da ta osoba nije za njih samo zbog materijalne sigurnosti. Ali, čim naiđe neko koga smatraju pogodnijim za zasnivanje porodice ili imaju više novca nestaće bez traga zajedno sa novim trofejom.

Jarčevi često ističu svoje profesionalne, uspehe pa se čini da im je srce od leda i da u njihovom životu nema mesta za ljubav. Istina je potpuno suprotna. Oni čitavim svojim bićem žude za ljubavlju, ali se plaše da će biti povređeni pa će radije izabrati put vuka samotnjaka.

U suštini oni mogu biti jako vatreni ali doći do toga da vam pokažu emocije i pravo lice zaista je hod po muka. Ako je za utehu kad Jarac pokloni poverenje i srce onda je to zauvek.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)