Horoskop

TOP 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI NE UMEJU DA KONTROLIŠU BES: Dobro ih se čuvajte! (FOTO)

Kad ih isprovocirate, imajte na umu da su njihove reakcije veoma burne

19.09.2023 09:00

TOP 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI NE UMEJU DA KONTROLIŠU BES: Dobro ih se čuvajte! (FOTO)
Pixabay.com

Svakome od nas se desi da plane, da se posvađa i izgovori ono što možda i ne misli kad nas nečije reči ili postupci „izuju iz cipela“. Ali, dok neki horoskopski znaci lako praštaju i brzo zaboravljaju, dotle ima i onih koji će vam uvredu pamtiti „do groba“. I ne samo to, neće vas poštedeti epizoda besa, ma koliko da im se izvinjavate.

Astrolozi su izdvojili pet znakova Zodijaka koji ni po koju cenu neće prećutati uvredu, bilo da je ona namerna ili slučajna.

1. Ovan – Vatreni tragač

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku poznate su po impulsivnoj prirodi. Njima je teško da obuzdaju bes. U jednom trenutku Ovan može da bude vedar i raspoložen, a već u sledećem da plane i napravi scenu.

Zašto je Ovnovima teško da obuzdaju bes?

Ovnovima vlada Mars, planeta akcije i agresije. Njihovo nestrpljenje i želja za trenutnim rezultatima mogu da dovedu do erupcija besa kad stvari ne idu kako su oni zamislili. Osobe rođene u ovom znaku su impulsivne, ali su isto tako spremne da se pokaju zbog svojih ishitrenih postupaka.

2. Bik – Tvrdoglav, često na svoju štetu

Bikovi, koje karakterišu odlučnost i odanost, takođe mogu da budu i neverovatno tvrdoglavi kad se naljute. Ukoliko ih isprovocirate, biće im gotovo nemoguće da obuzdaju bes.

Bik je zemljani znak, a njegov snažan osećaj lojalnosti ponekad može da se pretvori u nepokolebljivu tvrdoglavost. Kad proceni da mu je učinjena nepravda, on će dugo biti ljut, bez želje da vam oprosti, i to će vam otvoreno staviti do znanja.

3. Lav – Ponosni vođa

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku poznate su po ponosu i samopouzdanju. Ali, kad mu „udarite“ na ego, velike su šanse da ćete se suočiti sa eksplozivnim besom koji Lav ne može i neće da kontroliše.

Zašto je Lavu teško da obuzda bes?

Lavovi imaju snažan osećaj sopstvene vrednosti i svaka pretnja njihovom ponosu može da izazove veoma burnu reakciju. Smatraju da je teško odustati od sukoba ili priznati krivicu, što dovodi do žestokih sukoba.

4. Škorpija - Intenzivno strastvene u svemu

Ovaj vodeni znak najbolje opisuju dve reči – intenzitet i strast. Škorpijine emocije su duboke, ali kad je neko isprovocira njen bes može da bude snažan baš kao i njena ljubav.

Zašto je Škorpiji teško da obuzda bes? Ovim znakom vlada Pluton, planeta transformacije i intenziteta. Škorpijin emocionalni intenzitet može da dovede do izliva besa kad se oseća izdanom ili kad joj nanesete nepravdu. Tad neće prezati ni od osvete naprotiv. Škorpija će vam „vratiti milo za drago“ na način koji dugo nećete moći da zaboravite.

5. Strelac – Slobodarski duh

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku poznate su po slobodoumnoj i avanturističkoj prirodi. Iako izgledaju opušteno, Strelčeve karakteriše vatreni temperament koji isplivava na površinu kad pređete granice njihove trpeljivosti.

Zašto je Strelcu teško da obuzda bes? Ovaj znak horoskopa duboko ceni svoju slobodu i nezavisnost. Kad shvati da neko pokušava da ga kontroliše ili ograniči, njegov bes se lako rasplamsa. Takođe, Strelčevi nisu „slatki“ ni u raspravama. Mogu biti i te kako grubi na rečima i da izgovore veoma uvredljive komentare tokom svađe.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)