Horoskop

ONI IZGLEDAJU ZASTRAŠUJUĆE: Na prvi pogled mogu biti vrlo odbojni, ali se ispod oklopa krije nežna duša

Uprkos svojoj spoljašnjosti oni su veoma nežni i brižni.

15.07.2023 09:00

ONI IZGLEDAJU ZASTRAŠUJUĆE: Na prvi pogled mogu biti vrlo odbojni, ali se ispod oklopa krije nežna duša
shutterstock.com

Narodna mudrost kaže da ne sudimo o knjizi po koricama, a isto važi i za ljude. Ali, koliko god se trudili prvi utisak često je presudan. Međutim, veoma često se desi da pogrešimo prilikom procene i oni sa "tvrdim oklopom" uvek imaju najmekše srce. To nam dokazuju horoskopski znaci koji na prvi pogled izgledaju opasno i zastrašujuće, ali su veoma prijatni i često nežni u duši.

Srećna republika otkriva koja četiri horoskopska znaka mogu da izgledaju opasno, ali samo dok ih ne upoznate malo bolje.  

Shutterstock

 

Škorpija

Škorpije su poznate po svom intenzivnom i strastvenom temperamentu. Izgledaju veoma oštro i hladno i u prvu ruku nam se može učiniti da su u pitanju opasni igrači. Međutim, škorpije su zapravo veoma osetljive i emotivne i duboko brinu o svojim bližnjima. Uvek su spremni da bilo kome i bilo kada pruže potrebnu podršku. 

Shutterstock

 

Ovan

Ovnovski temperament je snažan i agresivan i mnogima deluje zastrašujuće. Međutim, iza te vatrene spoljašnjosti ovnovi su veoma doboćudni. Pre svega su strastveni, ali veoma velikosušni i zaštitnički nastrojeni prema voljenima.

Shutterstock

 

Jarac

Jarčevima dominira disciplina, tvrdoglavost, odlučnost i realističan pogled na svet. Njihova hladna i distancirana spoljašnjost može na nas da ostavi utisak hladnokrvnosti, ali su veoma bržni i nežni i imaju veliko srce za one koje vole i takođe su raspoloženi da vam budu "rame za plakanje" u najtežim momentima

Shutterstock

 

Lav

Lavovi su poznati po svojoj kraljevskoj prirodi, a njihovo prisustvo može izazvati strah u drugim ljudima. Međutim, iako deluju tako oni se jako velikodušni i rođeni zaštitnici. Njihovo veliko srce ih čini veoma mekanim u nekim situacijama kada treba da pokažu "zube".

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)