Sex

DA LI STE ČULI ZA "LJUBAVNU KAŠIKU"? Parovi koji su je isprobali kažu da garantuje eksplozivni užitak (FOTO)

Ukoliko vi i vaš partner želite da začinite intimni život, isprobajte ovu pozu već večeras!

02.10.2023 21:00

DA LI STE ČULI ZA "LJUBAVNU KAŠIKU"? Parovi koji su je isprobali kažu da garantuje eksplozivni užitak (FOTO)
shutterstock.com

Maženje je sastavni deo intimnosti između dvoje ljudi, ali da li ste znali da možete da je podignete na viši nivo?
Ukoliko želite da isprobate novu se*ksualnu pozu koja garantuje vrhunsko uživanje, lezite na bok i privijte se jedno uz drugo. 

Da bi "kašika poza" bila uspešna i ostavila više prostora za manevar u krevetu, partnerka bi trebalo da leži napred, a muškarac iza nje. Svojim telima trebalo bi da zauzmu položaj dve kašike koje su priljubljene jedna uz drugu.

A onda se samo prepustite mašti!

"Kašika poza" je jedan od najintimnijih položaja u krevetu, jer uključuje mnogo dodira "koža na kožu", što je preduslov za razbuktavanje strasti. Takođe, ruke oba partnera su slobodne za stimulaciju erogenih zona, a položaj tela oba partnera omogućava dostizanje eksplozivnog vrhunca.

shutterstock.com

Nova poza za novog godišnje doba

Razlog zbog kog je ova poza toliko omiljena među parovima je i lakše pronalaženje famozne G tačke. Naime, ukoliko se partnerka naginje napred ili nazad u "kašika pozi", povećava šanse da muškarac lakše pronađe njenu G tačku.

Ovo je, ujedno, i jedna od najbezbednijih poza u se*su, a parovi koji su je isprobali kažu da je ubedljivo najbolja iz dva razloga - omogućava veliku intimnost između partnera i obezbeđuje nezaboravni vrhunac.

- Predložila sam dečku da isprobamo ovu pozu proteklog vikenda. Bio je skeptičan, jer inače ne voli previše da se mazi, voli da dominira u krevetu. Ali, kako smo posle celog dana provedenog u prirodi oboje bili umorni, pristao je. Kad je shvatio koliko je "kašika poza" široka i koliko mogućnosti pruža, bio je oduševljen! Oboje smo doživeli vrhunac u isto vreme, najbolji do tada. Već mi je nagovestio da ćemo ubuduće češće praktikovati "kašiku" u krevetu - kaže Kristina (22).

BONUS VIDEO:

Komentari (0)