Sex

OVE POZE GARANTUJU STIMULACIJU G TAČKE: Evo kako da ženu dovedete do vrhunca u samo par sekundi! (FOTO)

Saveti iskusnih ljubavnika koji će vam pomoći da rasplamsate strast u krevetu.

16.06.2023 22:01

OVE POZE GARANTUJU STIMULACIJU G TAČKE: Evo kako da ženu dovedete do vrhunca u samo par sekundi! (FOTO)
shutterstock.com

Promena se*sualnih poza može doneti potpuno novo uzbuđenje i zadovoljstvo tokom intimnih trenutaka. Istraživanje različitih tehnika ne samo da održava stvari zanimljivim, već vam omogućava da otkrijete šta vas zaista zadovoljava, kao i vašeg partnera. Ako želite da unapredite svoje iskustvo i ciljate G-tačku, evo četiri pozicije koje možete isprobati.

Sladoled poza

Ova poza pruža idealan ugao za stimulaciju G-tačke. Počnite tako što ćete zauzeti položaj "kašike" s partnerom kao velikom kašikom. Blago savijte kolena i neka partner u vas prodire otpozadi. Prednost ove poze je što vam omogućava lako pristupanje klitorisu, što vam omogućava da prvo doživite klitoralni orgazam pre fokusiranja na G-tačku. Povećani protok krvi uzrokuje oticanje G-tačke, što olakšava dostizanje ponovnog vrhunca.

shutterstock.com

poza sladoled probudiće vaša čula
 

Zmija poza

 Varijacija pozicije "od pozadi" bolji je ugao za stimulaciju G-tačke. Lezite na stomak, a partner neka prodire otpozadi. Možete podesiti ugao podizanjem kukova ili stavljajući jastuk ispod sebe. Eksperimentišite s pozicijama nogu, kao što je razmaknutost, kako biste pronašli najprijatniji ugao za stimulaciju G-tačke.

Foto: Shutterstock

Zmija poza uzdbudljiva je kao što i njeno ime kaže

Devojka u vatri 

Ova poza vam daje kontrolu nad brzinom i dubinom prodora dok ciljate G-tačku. Počnite u položaju kaubojke i sedite na njega. Nakon što partner prodre u vas nagnite se unazad i stavite ruke na krevet radi podrške stvarajući ugao od 45 stepeni između nogu partnera i vašeg gornjeg dela tela. Prilagodite ugao gornjeg dela tela kako biste optimizovali stimulaciju G-tačke.

Shutterstock

Vatrena poza za jaču stimulaciju G tačke
 

Veliki medved 

Ova poza obećava duboko prodiranje i intenzivnu stimulaciju G-tačke. Neka partner masira vaš klitoris i stimuliše grudi dok se pomera. Da biste postigli ovu pozu, lezite na desnu stranu dok partner kleči i preskače vašu desnu nogu. Savijte levu nogu oko partnerove leve strane. Ova postavka omogućava maksimalan pristup i zadovoljstvo.

 

Zapamtite, komunikacija i eksperimentisanje su ključni. Svi imaju različite preferencije i anatomske karakteristike, pa slobodno prilagodite ove pozicije svojim potrebama. Stavite naglasak na pristanak, zadovoljstvo i udobnost oba partnera i uživajte u istraživanju novih senzacija i nivoa intimnosti zajedno.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)