Sex

OVO SU POZE ZA POSTIZANJE VIŠESTRUKIH ORGAZAMA: Ukoliko ovo niste znale, krajnje je vreme da usavršite tehniku!

Srećna Republika vam prenosi koje su to poze prilikom odnosa kod kojih će dama biti maksimalno zadovoljna, a na vama je samo da isprobate.

28.03.2023 20:01

OVO SU POZE ZA POSTIZANJE VIŠESTRUKIH ORGAZAMA: Ukoliko ovo niste znale, krajnje je vreme da usavršite tehniku!
Foto: Shutterstock

Ukoliko ste po pitanju odnosa u krevetu smeli, otvoreni i volite da eksperimentišete, krajnje vreme je da isprobajte strastvene poze koje će vam pružiti maksimalno zadovoljstvo. Vrhunac donosi mnoge zdravstvene prednosti, ali i neverovatan osećaj. Ako se osećate dovoljno hrabro na području se*a, možete isprobati ove uzbudljive poze koje bi vam mogle pružiti nekoliko orgazama u samo jednom položaju.

Vrhunac čini čuda za vaše zdravlje, a doživljaj je krajnje neverovatan jer mnogi bi se složili da nije ni svaki orgazam istog intenziteta. Srećna Republika vam zato savetuje da ako želite da se malo razonodite, evo nekoliko se*sualnih poza koje vredi isprobati, a određene tehnike dokazano mogu dovesti do višestrukih užitaka i to za oba partnera, a pogotovo za dame.

Foto: Shutterstock

Isprobajte šta žene žele

Spušteni dogi

Razmislite o tradicionalnom položaju se*sa u ovom stilu, ali umesto da se oslonite na ruke, stavite laktove na krevet ili na jastuk. Ovo ne samo da će vašem partneru dati potpunu kontrolu, već će i povećati intenzitet zadovoljstva. Ako je to slučaj, to bi moglo dovesti do mogućih višestrukih orgazama.

Lotus koji sedi

Muškarac u ovom položaju mora sedeti prekrštenih nogu dok mu partnerka "opkoljava" struk za maksimalanu penetraciju. To će poboljšati sam osećaj i pružiti maksimalno zadovoljstvo koje ponovo može dovesti do nekoliko orgazama.

Shutterstock

Lotus koji sedi

Most

Ovo je jedan od najlakših, ali i najintenzivnijih položaja u se*su. Počnite tako što ćete zauzeti klasičnu misionarsku pozu za se*s. Neka vaš partner sedne i podigne vaše kukove, a zatim polako stavite noge na njegova ramena. Kako se stalno krećete gore-dole, velika je verovatnoća da će vas to dovesti do više vrhunaca.

Obrnuta kaubojka

Ovom pozom imaćete potpunu kontrolu nad dubinom i brzinom prodiranja vašeg partnera. Počnite tako što ćete sedeti na svom partneru, okrenuti prema njegovim stopalima i neka on savije noge. Partnera snažno držite za kolena i pustite ga da prodre u vas s leđa, prenosi Dejli star, a na vama je da isprobate.

shutterstock.com

Uživajte u isprobavanju novih poza s partnerom

BONUS VIDEO:

Komentari (0)