Telo

ADVOKATICA BUJNOG POPRSJA POKAZALA KAKO IDE U KANCELARIJU: A onda je svukla farmerke i otkrila čime raspolaže otpozadi! (FOTO)

Deniz Roha, poznata pravnica, uradila je novu tetovažu kojom se pohvalila na društvenim mrežama i izazvala lavinu komentara oduševljenih fanova.

14.06.2023 20:01

ADVOKATICA BUJNOG POPRSJA POKAZALA KAKO IDE U KANCELARIJU: A onda je svukla farmerke i otkrila čime raspolaže otpozadi! (FOTO)
Printscreen Instagram/deniserocha.oficial

Brazilska advokatica Deniz Roha odlučila je da obraduje fanove na društvenim mrežama i pokaže s čime raspolaže kada je u pitanju njena pozadina. Ona je, naime, pokazala "vruću" tetovažu koju je uradila s desne strane zadnjice.

U pitanju je feniks koji se proteže od njenog desnog kuka, pa preko guze sve do bedra. Uz to, Roha je obukla crvenu košulju i farmerke, koje je nosila na poslu, a zatim ih svukla kako bi pokazala najnoviji tatu.

Plavokosa lepotica, za koju mnogi tvrde da je najse*sepilinija advokatica na svetu, fotgrafiju je propratila i postom.

- Da li je Dan zaljubljenih već počeo? - napisala je ona. 

Roha, koja je i jedna od zvezda mreže OnlyFans, često pozira u vrelom izdanju na radost svojih 2,4 mliona pratilaca na Instagramu. Priznala je da muškarcima često pomuti pamet raskošnim oblinama, ali da za vezu traži pametnog muškarca.

- Osećam se uzbuđeno kad sretnem nekog ko je pametan i ume da razgovara o teškim temama. Uvek bih pre izabrala muškarca s visokim kvocijentom inteligencije nego onoga ko je samo zgodan i ima isklesano telo – rekla je svojevremeno advokatica. 

Rohin najnoviji post izavao je lavinu komentara i komplimenata na mrežama.

- Vau, kakva lepota - 

- Kakva sjajna tetovaža, kakva žena - 

- Ne mogu da prestanem da gledam tvoju tetovažu. Ovo je fantastično - 

- Izgledaš kao boginja! Nestvarno si lepa i dao bih sve na svetu samo kad bih mogao barem jednom da te vidim uživo - 

- Mislim da je srce počelo da mi preskače od pogleda na tvoju tetovažu i pozadinu - bili su samo neki od komentara na ovaj njen post. 

Inače, Roha je pokrenula i onlajn kurs kako bi se*sualno obrazovala sve one koji žele da prošire svoje znanje.

- Želim da se bolje razumemo i da budem deo te promene. Novine su uvek dobro došle, zar ne? Osećam se spremnom da uđem u univerzum se*sa i razumem sve vezano za tu goruću temu - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)