Telo

ADVOKATICA ZANOSNIH OBLINA SE POŽALILA DA NE MOŽE DA NAĐE DEČKA: A evo šta izabranik njenog srca jedino treba da ima! (FOTO)

Kako tvrdi plavokosa lepotica ljudi imaju mnogobrojne predrasude kad je ona u pitanju.

19.03.2023 17:01

ADVOKATICA ZANOSNIH OBLINA SE POŽALILA DA NE MOŽE DA NAĐE DEČKA: A evo šta izabranik njenog srca jedino treba da ima! (FOTO)
Printscreen Instagram/ deniserocha.oficial

Deniz Roha je brazilska advokatica koja se na društvenim mrežama požalila kako ne može da pronađe dečka. Kako je objasnila, suviše je zgodna zbog čega često nailazi na brojne predrasude i muškarci je najčešće pogrešno procenjuju.

Plavokosa lepotica priznaje da je privlače izuzetno pametni muškarci s kojima može da razgovara o svemu.

Privlače me pametni muškarci

Deniz priznaje da su je oduvek privlačili pametni muškarci i da bi između zgodnog i inteligentnog momka uvek izabrala ovog drugog, bez obzira na to kako izgleda.

- Osećam se uzbuđeno kad sretnem nekog ko je pametan i ume da razgovara o teškim temama. Uvek bih pre izabrala muškarca sa visokim kvocijentom inteligencije nego onoga ko je samo zgodan i ima isklesano telo tvrdi ta advokatica.

Kako je objasnila, nedostatak kulture i pameti kod mladića je samo iritiraju i s takvima ne želi ništa da ima.

Deniz radi kao advokat u jednoj brazilskoj advokatskoj kancelariji, a budžet dopunjuje poziranjem i kao manekenka.

Plavokosa lepotica

Između ostalogm svojevremeno se slikala i za Plejboj, posle čega je otvorila nalog i na društvenoj mreži OnlyFans.

- Kad sam krenula u te vode nisam znala šta da očekujem. Kad su mi ponudili ozbiljan novac da se slikam oskudno odevena mislila sam da se šale. Međutim, razgovori su postali ozbiljni i kad mi je ponuđen honorar od 100.000 dolara rešila sam da prihvatim – rekla je ta plavokosa lepotica bujnih oblina.

Kako je naglasila, to što se slika oskudno odevena nema apsolutno nikakve veze sa njenom željom da pronađe pametnog momka.

- Ja jednostavno volim inteligentne muškarce a to što radim je samo moj posao i ne kosi se sa mojim željama. Ne razumem zašto je ljudima teško da poveruju u to da mi treba dobar i pametan dečko – naglasila je ona.

U nastavku pogledajte još neke fotografije ove prezgodne advokatice.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Reaktor

22.03.2023 15:56

Neće pametan čovek na balone.

Nikola

22.03.2023 16:02

Vidi se da je pametna....