Telo

ONA JE PO ČITAV DAN UMAZANA ULJEM, žene kad je vide smrznu se, a muškarci namerno kvare automobile! Zaoprepastiće vas čime se bavi ova devojka! (FOTO/VIDEO)

Deimi Rozales je ni manje ni više već po ceo dan pod haubom automobila, ali to joj nimalo ne pada teško jer voli svoj posao.

04.03.2023 21:01

ONA JE PO ČITAV DAN UMAZANA ULJEM, žene kad je vide smrznu se, a muškarci namerno kvare automobile! Zaoprepastiće vas čime se bavi ova devojka! (FOTO/VIDEO)
TikTok-daimeecharisma_rosales

Žene su se borile za jednakost u pogledu svega, a izgleda da su se dobrim delom i izborile, budući da se pojavio veliki broj onih koje danas obavljaju pretežno "muške" poslove. Ranije možda niste mogli ni da zamislite žensku osobu među muškim zanimanjima, ali zato je sada sve moguće. Deimi Rozales je devojka koja radi, ni manje ni više, već kao automehaničar. Ona voli svoj posao, koji je po njenim rečima, možda malo prljaviji, ali je odličan izvor prihoda budući da automobila koji se neprestano kvare nikad ne manjka. 

Retko ko bi pri prvom pogledu na onižu, sitniju devojku, duge, plave kose i savršenih zuba, mogao i da pretpostavi da je ona zapravo automehaničarka. Nju samo na TikToku prati više od 300.000 ljudi, a ona je pored regularnih popravki ulja na motoru i sličnih stvari počela da deli i interesantan sadržaj, pa tako mnogi njeni pratioci mogu da pregledaju kako se ona beskrajno i zabavlja na radnom mestu. Ona tako tamo diže tegove, boksuje, radi vežbe, zgibove, pleše i slično, i sve to pomoću alternativnih rekvizita koji menjaju tegove, prenosi San.

Muškarci su pretežno oduševljeni njome, ali hvale je i žene. 

- Samo napred, devojko, osvetlaj nam obraz! -

- Ova dama je nežna samo na prvi pogled -

- Ono, kad je devojka jača od tebe, iako tako ne izgleda -

- U odličnoj si formi, samo tako nastavi -

- Ovo je prava stvar! Ova mlada žena treba da je primer svima da kada nemaju posla ne posežu za telefonom, već da ponekad odrade bar neku vežbu -

- Bravo, ovo je bolje od bilo koje teretane! - glase samo neke od reakcija. 

Usledile su i mnge ponude za posao

Ona je, inače, u mnogim objavama pokazala da veoma vredno radi svoj posao, dok su vežbe predviđene samo za period kada nema posla ili kada se pravi pauza. Mnogi su sumnjali da se Deimi uopšte bavi mehanikom. Budući da je objavljivala snimke na kojima se vidi kako pozira pored automobila u prilično oskudnoj garderobi, usledili su komentari da ona zapravo ni nije automehaničarka, već radi kao fotomodel na snimanju u jednoj od garaža. Međutim, usledilo je more objava na kojima je ta žena umazana do grla popravljajući automobila, ali i kako sluša instrukcije iskusnijih kolega i popravlja automobile.

Pojedini dušebrižnici su pak primetili da je na većini snimaka Rozalesin stomak otkriven, u čemu su našli gomilu zamerki. Pretpostavlja se da muškarci ne bi imali ništa protiv takve garderobe na "radnom mestu", ali mnoge žene su osetile potrebu da prokomentarišu.

- Vau, verujem da imaš mnogo stalnih mušterija -

- Sada mi je jasno zašto je moj suprug non-stop kod automehaničara -

- Interesantno kako su ti na skoro svakoj objavi gola leđa i stomak -

- Mene bi šef izbacio da u tome dođem na posao -

- Jesi li ti tamo da bi radila ili si animatorka? -

- Meni deluje da se ova mlada žena samo ludo zabavlja - ređale su se reakcije. 

Deimi je na kraju podelila snimak na kom se vidi da joj je zapravo otac automehaničar, a ona je vredna ćerka koja strpljivo uči od tate i očigledno može da nosi šta god poželi, budući da joj je gazda otac.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)