Telo

NE MOŽETE NI DA ZAMISLITE KAKVU TAJNU KRIJE OVA ŽENA: Sve je u redu dok se ne okrene s boka, onda sledi pravi šok!! (VIDEO)

Dajdža Mojsli je Tiktokerka koja veštim poziranjem ispred ogledala uspeva da nasamari mnoge korisnike mreže.

02.03.2023 14:01

NE MOŽETE NI DA ZAMISLITE KAKVU TAJNU KRIJE OVA ŽENA: Sve je u redu dok se ne okrene s boka, onda sledi pravi šok!! (VIDEO)
TikTok-daijthegreat

Trudnoća neminovno menja žensko telo i retke su srećnice koje se mogu pohvaliti da i tokom drugog stanja izgledaju perfektno. Međutim, Dajdža Mojsli je upravo jedna od njih. Ta žena je sitnije građe i ni u 35. nedelji trudnoće nije se značajnije ugojila, već se jedino vidi njen veliki trudnički stomak. I pored toga ona je uspela da napravi pometnju na TikToku kada je objavila snimke na kojima kada pozira od napred niko ne bi ni pomislio da je uopšte trudna. 

Na prvom snimku Dajdža pozira u toaletu i to u crnom sportskom brushlateru u vidu topa i u uskoj kratkoj crnoj suknji koja je na tregere. Ona ima vezanu kosu i vidi se da je velika obožavateljka tetovaža, budući da je njima prekriven najveći deo njenog tela. Stoji ravno ispred ogledala, a potom se okreće iz profila kada nastupa veliki šok, budući da otkiva ogroman trudnički stomak koji izgleda kao da je na korak od porođaja. 

- Kažu da crno sužava, šta vi mislite? - napisala je ona u opisu snimka, a preneo San.

 

 

Njeni video-zapisi izazvali su salve reakcija. 

- Trebalo bi da staviš natpis: "Ne izgledam da sam trudna sve dok se ne okrenem iz profila" -

- Mršavica i lažljivica -

- Trudnički stomak koji samo izbija niotkuda -

- Bukvalno se svaki put prepadnem -

- Nisam očekivao da ovo sledi! -

- Po stomaku bih rekla da čekaš dečaka -

- Svaka čast na izgledu! - ređali su se komentari.  

Dajdža izgleda još neverovatnije na sledećem snimku. Ona je u crnom jednodelnom kombinezonu koji je na bretele. Kosu je digla visoko u punđu i pozira, a onda se ponovo okreće i u prvi plan dolazi njen ogroman trudnički stomak, kome se, očigledno, niko nije nadao. 

- Ne izgledam trudno dok se ne okrenem - napisala je ona čime je očigledno poslušala savet gospođe u komentaru s prethodnog snimka.

I taj snimak je izazvao brojne komentare. 

- Moraš da ponoviš sve ovo i u svetlijoj garderobi, da vidimo da li će biti jednako šokantan prizor -

- Ja sam zapanjena! -

- Šta je ovo, pobogu?!!! Bravo ženo! -

- Je li zaista beba unutra?!! -

- Nemoguće!!! Mora da me oči varaju! -

- Crna garderoba definitivno ima prednosti! -

- Ti si ženo prešla igricu! - bili su samo neki od komentara na Dajdžinom TikTok nalogu.

Ona je na kraju pristala i snimila se u svetloj garderobi, gde se ipak video stomak, za razliku od snimaka u crnoj garderobi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)