Ispovesti

"MAJKE KOJE KORISTE PORODILJSKO SU LENJE": Atraktivna plavuša izazvala buru na internetu tvrdeći da se vratila na posao 5 dana posle porođaja, a o njenom radnom mestu svi bruje! (FOTO)

Džejlin Koks je mama dvoje dece koja ima ekstremne stavove po pitanju brige o mališanima i načinima na koje svaka žena treba da se ophodi prema svom telu.

15.02.2023 17:01

"MAJKE KOJE KORISTE PORODILJSKO SU LENJE": Atraktivna plavuša izazvala buru na internetu tvrdeći da se vratila na posao 5 dana posle porođaja, a o njenom radnom mestu svi bruje! (FOTO)
Instagarm- j3cux__

Roditeljstvo nosi sa sobom niz odgovornosti, dok je briga oko novorođenčeta prva na spisku. Nije čest slučaj da se žene posle porođaja osećaju iscrpljeno i nenaspavano, a mnogi smatraju da je najteži period od prvih 40 dana nakon rođenja deteta. Trudnoća s razlogom traje 9 meseci i najčešće mnoge buduće mame uzimaju i trudničko bolovanje, dok se najveći broj njih opredeljuje na porodiljsko odsustvo s posla u trajanju od godinu dana. Upravo zato je javnost uzburkala činjenica da se model Džejlin Koks (29) svega 5 dana po rođenju druge ćerkice vratila na posao.

Ta žena je model OnlyFans kanala za odrasle i ne libi se da kaže kako zarađuje za život pokazujući svoje obnaženo telo, dok radi i kao striptizeta. Čini se da je i po rođenju drugog deteta u top-formi i u kondiciji čim je uspela da se vrati na posao koji se sastoji upravo u pokazivanju tela. Džejlin nije želela da sedi kod kuće, čuva bebu i stariju ćerku i propusti priliku da zaradi novac, budući da porodljiskog bolovanja u svetu "industrije za odrasle" kojim se ona bavi - nema.

- Iako se moj dečko oštro protivio tome da se vratim na posao svega 5 dana po rođenju bebe, ubedila sam ga da bi to bilo najbolje za sve nas. Žene koje sede kod kuće godinu dana posle rođenja deteta su jednostavno lenje! Sedenje kod kuće s decom vodi samo u depresiju i gojaznost, a ja ne želim da se prepustim tome, pogotovo jer znam da na OnlyFansu mnogu svakodnevno dobro da zaradim - objašnjava ona, a prenosi San.

Džejlin je odmah krenula i sa programom vežbanja u teretani, a evo i šta je poručila drugim majkama.

- Nema odlaganja odlaska u teretanu, a naravno da se i dijeta podrazumeva. Žene koje se posle porođaja ugoje, zapuste i posvete se isključivo deci same su krive što ih muževi kasnije prevare i ne treba uopšte da se čude zašto se to dešava. Smatram da žena treba da je uvek atraktivna za svog partnera - objašnjava ona.

Mirno veće kod kuće sa decom i partnerom očigledno nije ideal kome ta mama teži.

- Ne znam kojoj ženi je interesantno da celu godinu dana posle rođenja deteta provede kod kuće u 4 zida sa decom i mužem. Takav život nužno vodi u depresiju i sve žene treba da daju sve od sebe da se što pre vrate na posao, počnu da prihoduju i imaju društveni život koji se ne svodi samo na porodicu i čuvanje dece - samo su neki od saveta zvezde kanala za odrasle.

Mnoge žene su osudile ovakvo Džejlino razmišljanje, a iz tog razloga su gotovo svi komnetari na njene objave na TikToku i Instagramu ili obrisani ili onemogućeni.

- Pogledajte mene, u top-formi sam i vratila sam se na posao svega 5 dana posle rođenja deteta. Kojim god poslom da se bavite poslodavci neće biti oduševljeni da ostajete 9 meseci na trudničkom i još godinu dana na porodiljskom bolovanju. Sve žene koje mogu treba odmah da se vrate na posao, nema izgovora za lenjost - stav je ove žene.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)