Telo

ZANOSNA BAKA BUJNIH GRUDI, PLAVIH OČIJU I PLATINASTE KOSE otkrila tajnu izgleda! Postavila je starosnu granicu za svoje momke, evo ko je samo interesuje! (VIDEO)

Kler Mekgugen ne krije da je baka, već se time ponosi, a sve poruke koje dobija od muškaraca na društvenim mrežama smatra komplimentima.

26.11.2022 13:01

ZANOSNA BAKA BUJNIH GRUDI, PLAVIH OČIJU I PLATINASTE KOSE otkrila tajnu izgleda! Postavila je starosnu granicu za svoje momke, evo ko je samo interesuje! (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/@clairemcgougan5

Kler Mekgugen važi za najglamorozniju baku na društvenim mrežama. Muškarci je svakodnevno zaipaju komplimentima na TikToku i mnogi veruju da izlazi samo sa mlađim momcima. Međutim, ona tvrdi da ima jasno postavljenje granice kad je izbor muškaraca.

Starosna granica

Zbog atraktivnog izgleda Kler, koja inače ima 44 godine, zovu kugoarkom, odnosno starijom ženom koja voli mlađe muškarce, ali ona tvrdi da uopšte nije u tom fazonu.

- Ja sebe ne vidim tako i nikad nisam izlazila sa mlađim muškarcima. Iskreno, smešno mi je kad me opisuju kao MILF jer ja to zaista nisam. Ja sam samo obična žena, majka i baka koja snima TikTok snimke i živi za svoju decu - naglasila je Kler.

Kako je istakla, nikad ne bi izlazila sa muškarcima mlađim od sebe.

- Ne vidim u tome ništa loše, ali za mene postoji granica kad su u pitanju godine muškarca s kojim se viđam. Ako bih baš morala da biram, recimo da je 35 najniža granica i sigurno me nećete videti sa nekim ko je mlađi - dodala je ona.

Ponosna na unuka 

Atraktivna plavuša ima više od 50.000 pratilaca na TikToku i često je na meti mlađih muškaraca koji tvrde da ne izgleda kao baka i da namerno sebi dodaje godine.

- Nikad nisam krila da sam baka i slagala bih kad bih rekla da mi ne laskaju komplimenti koje dobijam od muškaraca koji su upola mlađi od mene. Ko kaže da i bake ne mogu da budu lepe i seksepline? Smatram da postoje predrasude prema mladim bakama. Ja sam zaista ponosna na svog unuka i radost koju je on doneo u naše živote - rekla je Kler. 

Ona ne krije da voli da se sređuje i izgleda lepo.

- Ne vidim šta je loše u tome. Možete biti baka, izgledati galmurozno i voleti svog unuka - dodala je ona.

Komentari pratilaca

Njeni pratioci, posebno žene, najčešće zanima kako uspeva da zadrži mladolik izgled.

- Pre svega to su dobri geni, ali i druženje sa decom, ostati optimista i pozitivan. I da, kafa, tačnije mnogo kafe - otkrila je Kler.   

Usledili su brojni komentari njenih pratilaca.

- Izgledaš fenomenalno, svaka čast - 

- Zapanjujuće! Ja i dalje ne mogu da verujem koliko godina imate i kako dobro izgledate gospođo -

- Oduzimaš dah! Prelepa si dušo! - samo su neki od komentara njenih pratilaca. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)