Brak i veze

MUŠKARCI OTKRILI ZAŠTO SU IM PRIVLAČNE PUNIJE DAME! Ovih 6 kriterijuma će vas sigurno iznenaditi!

Verovali ili ne, postoje razlozi zašto muškarci za ljubavne partnerke ili supruge radije biraju dame punijeg stasa umesto onih sa izvajanim, mišićavim telima.

18.10.2022 10:01

MUŠKARCI OTKRILI ZAŠTO SU IM PRIVLAČNE PUNIJE DAME! Ovih 6 kriterijuma će vas sigurno iznenaditi!
Foto: Shutterstock

Većina žena iscrpljuje se dijetama i besumučno trenira u teretanama kako bi bile vitke i zgodne jer veruju da su tako privlačnije suprotnom polu. Međutim, istina je potpuno drugačija.

Mnogi muškarci, čak fizički veoma atraktivni, radije biraju punije dame za partnerke i supruge jer su im takve žene privlačne i seksepilne. O tome zašto ih privlače dame punijeg stasa progovorili su sami muškarci. 

Srećna republika vam donosi 6 muških razloga zašto za devojke ili supruge biraju žene s većim brojem kilograma.

1. Uživanje u jelu

Kod punijih žena koje vole lepo da se hrane svaki obrok je pravo uživanje. Iako smatraju da je dijeta i vitak stas važan prvenstveno zbog zdravlja, muškarcima prija kad pored sebe imaju ženu koja ne jede kao ptičica, broji kalorije i stalno brine da li se ugojila koji kilogram. Dijeta, smatraju pripadnici jačeg pola, ne bi trebalo da bude prioritet u životu žena, već da vole svoje telo i uživaju u hrani i životu bez obzira na to da li su mršave ili punije.

2. Zagrljaj za pamćenje

Dame sa oblinama pružaju muškarcima zagrljaj za pamćenje. Većina muškaraca, međutim, ni za živu glavu ne bi priznala da i oni uživaju u maženju i da tad daju prednost ženama sa oblinama. Muškarcima je, naime, udobnije i bolje kada se maze s punijim devojkama. 

3. Pozitivan stav

Muškarci smatraju da su punije dame mnogo šarmantinije, duhovitije i imaju pozitivan stav, što je njima neodoljivo. Takve dame su često pričljive, imaju odlične komunikacijske veštine, pa u vezama s takvim devojkama nema mesta za dosadu, već naprotiv. 

4. Izgled 

Iako bi većina žena ocenila da punije dame nisu privlačne, muškarci misle drugačije. Kako su objasnili, oni vole kad devojka ima izražene atribute i maštaju o ženama sa "punom" guzom, većim grudima i nimalo im ne smeta ako ima i malo salca oko struka. Sve ovo je muškarcima neodoljivo i zato su im punije žene fizički neodoljive i seksepilne. Izgleda da je tačna čuvena muška uzrečica: "Bolje da ljulja, nego da žulja". 

5. Samopouzdanje

Nije tajna da je žensko samopouzdanje neodoljivo muškarcima, bez obzira na njen fizički izgled. Žena koja se dobro oseća u svom telu, bez obzira na kilažu, umeće da uživa i u životu s muškarcem. Osim toga, one su sposobne da se nose i snađu i u najgorim životnim situacijama. Naučile su da vole sebe i njihovo samopouzdanje potiče iz loših iskustva, pa malo šta može da ih poljulja.

6. Brižnost

Punije žene su uglavnom brižnije, što muškarcima prija. Pripadnici jačeg pola smatraju da punačke devojke pružaju više ljubavi prema drugima, nego što to rade prema samoj sebi. One uživaju u jednostavnim stvarima, najčešće su sjajne kuvarice i manje su zahtevne u vezama u odnosu na one sa izvajanim telom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)