Ispovesti

MRŠAVICE MOGU SAMO DA JE MRZE: Žena dobila samopouzdanje kada se ugojila (FOTO I VIDEO)

Ova žena je bila od puberteta nezadovoljna svojom kilažom, ali kada je smršala neverovatnih 57 kg bila je još nezadovoljnija sobom kao mršavicom. Tek kada se posle toga ugojila i sa M prešla na XL postala je zadovoljna sobom.

01.06.2022 20:00

MRŠAVICE MOGU SAMO DA JE MRZE: Žena dobila samopouzdanje kada se ugojila (FOTO I VIDEO)
TikTok-leah_jane___

Britanka Lea Džejn je od tinejdžerskih dana bila nezadovoljna svojom kilažom.

Na dijetama je bila od svoje 18-e godine i vremenom je uspela da smrša neverovatnih 57 kg!

Ona je sa veličine 52 ili XXL prešla na veličinu 38, tačnije M.

Problem je nastao sa ogromnim viškom kože pogotovo oko predella stomaka koje je Lea u toku narednih godina nizom estetskih intervencija uklonila.

- Bila sam nesrećna kad bih pogledala moj ogroman stomak. Pošto sam smršala bila sam još nesrećnija kada bih bacila pogled nadole i videla svu onu kožu koja visi. Razmišljala sam da li ću ikada pogledati i videti ravan stomak - započinje svoju priču Džejn a prenosi Daily Mail.

 

@leah_jane___ 2021 outfit recap - those jeans and blazer got worn a lot! #2021recap #2021outfits #fyp #fypage ♬ Jr Stit x bruno mars x adele - Margaux_lbt

 

Ma koliko bi se većina devojaka obradovala da nosi veličinu M, Lea nije bila te sreće.

- Dugogodišnje dijete napravile su ogroman problem u mojoj ishrani, do te mere da sam maltene prestala da jedem uopšte. Kada sam smršala skoro 60 kg samoj sebi sam se činila premršavo, tako da sam bila još nezadovoljnija svojim izgledom. Usledila je prava depresija - navodi Džejn.

Ona je sa 23 godine otišla na seriju estetskih operacija kojima je skinula sam višak kože i najzad dobila dugoočekivani ravan stomak.

Takođe, uradila je i podizanje grudi, što ipak nije dovelo do povećanja samopouzdanja.

 

 

- Svi koji žele da smršaju da bi se osećali bolje trebalo bi da znaju da se neće time osećati nimalo lepše. Tek kada sam se dodatno edukovala i na Instagramu videla iskustva slična mojim počela sam da prihvatam svoje telo onakvo kavo jeste. Ne možete samo izgladnjivati sebe i očekivati čudo. Promene koje se dešavaju fizički na vašem telu ne prate psihičke promene. Tek kada psihički budete zadovoljni, bićete i spolja - savet je Lee Džejn za sve one koji smatraju da će im rigorozne dijete pomoći da se osećaju bolje.

Njen TikTok nalog u celom ovom procesu zapratilo je oko 36.000 ljudi.

Lea sada ima 39 godina i proces njenog preobražaja trajao je više od 20 godina.

 

 

- Tokom svih ovih godina shvatila sam da ne želim da budem mršavica koja nosi veličinu 38, to prosto nisam ja. Morala sam da se potrudim da se ugojim kako bih se pre svega sama sebi svidela. U toku poslednjih 18 meseci sam sa veličine 38 prešla na nešto između veličine 42 i 44. Dakle ugojila sam se 2 do 3 konfekcijska broja i tek noseći veličinu L do XL sam stekla dugoočekivano samopouzdanje. Ovo sam ja! Shvatila sam da moja sreća ne zavisi od kilaže - zadovoljno najzad ističe Džejn.

 

@leah_jane___ I’m here to help you babes 🙋🏼‍♀️ #bodyconfidence #bodyacceptance ♬ original sound - nikolina

 

U njenom slučaju gubitak previše kilograma učinio je da se oseća kao mršavica i podjednako nesigurno kao i ranije kada je bila krupna. Tek negde na sredini bila je tajna njenog uspeha.

Lea kaže da je najzad prihvatila sebe i stekla neophodno samopouzdanje i da se sada samo trudi da održava postojeću liniju, kojom je najzad zadovoljna.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)