Sex

KLASIČNA POZA IZ FILMOVA ZA ODRASLE ODMAH POGAĐA U CENTAR ZADOVOLJSTVA: Garantuje vrhunac za oba partnera, minuti su u pitanju!

Ova pozicija nije jednostavna, ali uz malo vežbanja može se savladati i pružiti vrhunsko zadovoljstvo.

10.04.2023 11:09

KLASIČNA POZA IZ FILMOVA ZA ODRASLE ODMAH POGAĐA U CENTAR ZADOVOLJSTVA: Garantuje vrhunac za oba partnera, minuti su u pitanju!
Shutterstock

Da biste začinili svoj intimni život i razbuktali strasti u spavaćoj sobi uvek dobro dođe promena pozicija tokom intimnog odnosa jer to garantuje veće uzbuđenje i više strasti. Stručnjaci za se*s ističu da postoje različite poze koje nude ogromno zadovoljstvo za oba partnera.

Jedna od njih je omiljena poza koja se može videti u filmovima za odrasle, a koja garantuje erupciju strasti i orgazam za oba partnera. Nije jednostavna, ali uz malo vežbe može da bude glavni začin koji će uzdrmati vaš krevet.

shutterstock.com

Promena poza tokom intimnih odnosa donosi više zadovoljstva za oba partnera

U pitanju je poza koja se izvodi na stolici ili mekanoj fotelji koja nema ručke kako bi se partneri lakše kretali. Idealan može da bude i nešto veći tabure.  

Žena legne na stolicu, kolena privuče na grudi i nakon što muškarac penetrira ona svoje noge i ruke obavije oko njegovog vrata. Muškarac je taj koji diktira tempo a ugao pod kojim se izvodi penetracija gotovo da garantuje da će doći do njene G tačke i partnerki pružiti nezaboravan orgazam. Istovremeno, muškarac na taj način ima kontrolu nad penetracijom koja je dublja nego u klasičnim pozama.

Pozicija zahteva razgibanost oba partnera, pri čemu muškarac mora da vodi računa o ravnoteži kako oboje ne bi pali sa stolice ili taburea. S druge strane, ukoliko niste dovoljno razgibani ili imate strah da ćete se povrediti najbolje je da tu pozu najpre provežbate na krevetu. Suštinski je sve isto samo što žena umesto na stolici leži na ivici kreveta ili još bolje na samom ćošku što će omogućiti muškarcu da stabilno stopalima stoji na podu.

Ukoliko vam krevet nije dovoljno visok tu su jastuci koje žena može staviti ispod donjeg dela leđa kako bi podigla kukove. Suština je u kolenima koja treba da budu ka ženinim grudima, kao i u široko raširenim nogama kako bi muškarac imao lakšu i bolju penetraciju. Nakon toga noge možete obaviti oko njegovog vrata ili ih ostaviti u početnoj poziciji, kako god vam se više sviđa i kako vam prija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)