Sex

TRI POZE KOD KOJIH MUŠKI POLNI ORGAN DELUJE VEĆE: Probudite vulkan strasti samo jednim potezom (FOTO)

Začinite intimne odnose već ovog vikenda.

18.03.2023 21:54

TRI POZE KOD KOJIH MUŠKI POLNI ORGAN DELUJE VEĆE: Probudite vulkan strasti samo jednim potezom (FOTO)
shutterstock.com

Svi vole da začine stvari u spavaćoj sobi s vremena na vreme, ali postoje određeni potezi koji zaista mogu da poboljšaju zadovoljstvo. Za sve one muškarce kojima je potreban dodatni stimulans, kako fizički, tako i njihovog ega, savetuju se određene poze koje će učiniti da vaš polni organ deluje daleko veće.

Uvek je dobro povremeno uneti uzbudljive promene u intimne odnose, a posebno u krevet. Kada je u pitanju se*s ljudi samo žele vrhunsko zadovoljstvo pa je dobro otkriti šta zaista podiže uzbuđenje do maksimuma.

shutterstock.com

Maštovite poze u intimnim odnosima

Ako tražite dublju penetraciju, postoje čak i određeni potezi koji će vam pomoći da se osećate veći "dole".
Da biste povećali svoje samopouzdanje (i zadovoljstvo u krevetu), sve što treba da uradite je da uvedete nekoliko novih poteza kako biste osigurali da i vi i vaša partnerka osećate poboljšanje i veći intenzitet odnosa.

Za one koji žude za intenzivnijim odnosom, stručnjaci preporučuju najbolje tri poze jer vam omogućavaju da lakše dođete do vrhunca. Samo zapamtite – manje od 20 odsto žena može da doživi orgazam samo kroz penetraciju – pa budite sigurni da je stimulišete i na druge načine.

Foto: Shutterstock

Poza koja garantuje zadovoljstvo u krevetu

Poza trougao s leđa

Kod ove poze žena treba da leži licem nadole na krevetu sa ispravljenim nogama, dok su joj kukovi budu delimično podignuti. Muškarac se nalazi na noj, praveći telom ugao tako da im se dodiruju samo intimni delovi.
Radeći ovo, stvoriće se stvarno čvrsto prianjanje, što znači da će muški polni organ imati dublju penetraciju. Ako želite da potez učinite još začinjenijim, posvetite se senzualnim dodirima vrata i poljupcima ramena ili uva. To će definitivno dovesti temperaturu do ključanja.

shutterstock.com

Unesite dodatno uzbuđenje u spavaću sobu

Poza kolica 

Da bi obrazovali ovu pozu, žena treba da se osloni na ruke obuhvati oko partnerovog struka.To je se*sualna pozicija u kojoj dominiraju muškarci i koja zaista povećava šanse za dublju penetraciju. Ukoliko želite da onesete još uzbuđenja, možete se osloniti rukama na sto i bokovima se njihati zajedno sa partnerom radi jačeg intenziteta. Višestruko zadovoljstvo neće izostati.

pexels.com

Neke poze će vas dovesti do ludila već posle samo par minuta

Stolica poza

Kod ove poze žena treba da sedi na ivici kreveta ili stolice dok je partner odmah nasupram nje okrenut licem uz lice. Parnerka nogama nežno može obukvatiti partnerove kukove sa karlicom blago povijenom na gore. Time je intenzitet penetracije dublji i ujedno se stimuliše čuvena G tačka koja ženama garantuje zadovoljstvo.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)