Sex

OVO SVAKI MUŠKARAC MORA DA ZNA: 7 znakova po kojima možete da prepoznate da li je žena glumila vrhunac u krevetu (FOTO)

Večita enigma u spavaćoj sobi je kako dovesti partnerku do zadovoljstva i kako prepoznati da se nije pretvarala da ga doživljava.

21.05.2023 22:00

OVO SVAKI MUŠKARAC MORA DA ZNA: 7 znakova po kojima možete da prepoznate da li je žena glumila vrhunac u krevetu (FOTO)
Shutterstock

Većina žena će priznati da je u nekom periodu svog života glumila orgazam sa partnerom. Iako stručnjaci naglašavaju da to nije dobro jer na taj način laže ne samo muškarca s kojim ima intimni odnos, već i sebi uskraćuje vrhunac zadovoljstva, to se i dalje dešava.

Veliki broj muškaraca ne ume da prepozna znakove da ga je žena slagala što može da dovede do problema u intimnom životu para i njihovoj ljubavnoj vezi. Stručnjaci su otkrili kako muškarac može da prepozna da ga je žena slagala da je doživela orgazam iako je zapravo ostala uskraćena za ovaj osećaj.

shutterstock.com

Mnoge žene lažu partnere da su doživele orgazam iako nisu

1. Previše je glasna

Sasvim je normalno da žena tokom orgazma ispušta više zvukove i uzdahe, čak i po neki vrisak, ali ako krene da urla iz sveg glasa to je verovatno znak da se pretvara i lažira orgazam. Jakim vrištanjem želi da  stavi do znanja da joj je lepo, iako zapravo nije.

2. Vrela je

Tokom orgazma dolazi do blagog skoka telesne temperature žene. Obratite pažnju da li je zaista vrela tamo dole ili ne. Ako tokom i posle orgazma bude hladna, onda tu nešto nije u redu.

3. Grčenje tela

Tokom orgazma, žensko telo upada u neku vrstu šoka što dovodi do nesvesnih trzaja i grčenja tela. Dakle, ako krene da intenzivno drhti to je siguran znak da ste dobro odradili posao.

Foto: Shutterstock

Neprijatna tišina bez zadihanosti posle intimnog odnosa znak je da nešto ne valja

4. Neprijatna tišina

Ako posle navodnog vrhunca žena bude mnogo tiha i ne pokazuje znakove uzbuđenja i zadihanosti, onda je to definitivan znak da vas je slagala. Još gore je ako samo nastavi da leži nepomična u tišini.

5. Ako može da priča

Tokom vrhunca u intimnim odnosima žena gubi pojam o vremenu i prostoru, zato joj postavite pitanje neko obično pitanje. Ako vam odgovori to je jasan znak da vas je isfolirala i da nije doživela ni o od orgazma.

6. Čudne face

Tokom orgazma većina ljudi, bilo da su u pitanju muškarci ili žene, prave čudne čak smešne face i toga nisu svesni. Obratite pažnju na njeno lice tokom intimnog odnosa. Ako vidite da se njena usta stalno pomeraju, da mrda očima i da se trza, onda je dobro, a ako je orgazam lažan, verovatno ćete to primetiti po njenom licu.

Foto: Shutterstock

Većina i muškaraca i žena pravi čudne face kad dožive verhunac u intimnim odnosima

7. Suva kao barut

Tokom orgazma, vaginalne tečnosti se luče u većoj količini, što je još jedan pokazatelj da je vrhunac pravi. Ako je tokom navodnog orgazma žena tamo dole "suva" to znači da ste zakazali šta god da vam ona kaže.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)