Sex

JANA OTKRILA NAJSKRIVENIJU TAJNU ŽENA: Ovo je jedini razlog što glumimo vrhunac i to nema nikakve veze sa tim bismo udovoljile muškarcu (VIDEO)

Poznata Tiktokerka je poručila da su muškarci u zabludi ako misle da partnerke mogu uzbuditi jednim dodirom, a zatim im je uputila niz saveta.

29.04.2023 21:01

JANA OTKRILA NAJSKRIVENIJU TAJNU ŽENA: Ovo je jedini razlog što glumimo vrhunac i to nema nikakve veze sa tim bismo udovoljile muškarcu (VIDEO)
instagram/ janahocking

Intimni odnosi su zapravo veoma jednostavni iako se muškarcima i ženama čini da su veoma komplikovani. Sve se zapravo svodi na poznavanje tela partnera i prepouznavanje šta ga uzbuđuje. Za to je pak potrebno vremena i strpljenja, a danas ga malo ko ima.

O jednoj kontroverznoj temi progovorila je Tiktokerka Jana Hoking u jednom od svojih video-snimaka. Ovog puta, obratila se muškarcima otkrivši im da većina žena glumi orgazam. Ona je pomenula da su muškarci u zabludi ako misle da mogu partnerke toliko uzbuditi jednim dodirom da one već postignu orgazam, piše Njujork post.

- Muškarci, imam neke prilično strašne vesti za vas. Neće vam se svideti, ali ostanite uz mene jer ću vam otkriti problem i rešenje. Iz mog veoma detaljnog istraživanja izgleda da u se*su pravite velike greške, ma šta vi mislili o tome. Vidite, svakog ponedeljka uveče na mom Instagramu molim svoje pratioce da mi pošalju sočne tajne. Jedna uobičajena tema koju nalazim među ženama jeste da mnoge od njih lažiraju orgazme, a sada razumem i zbog čega se to dešava - započela je Jana temu koja je odmah privukla pažnju jačeg pola.

@jana_hocking Today’s mantra: I will not sleep with douche bags who refuse to wear a condom 🙄 @Moments Condoms ♬ original sound - Jana Hocking

Ona je direktno, bez okolišanja, naglasila da muškarci mnogo toga rade pogrešno u intimnim odnosima, te da je to razlog zbog čega ženu ne mogu da dovedu do vrhunca. Shodno tome, one često lažiraju orgazme da se njihovi partneri ne bi osećali loše.

- Pogledajte bilo koju scenu se*sa u bilo kom filmu i pomislili biste da žena doživi orgazam čim počne se*sualni odnos. Da, prema većini filmova, sve što muškarac treba da uradi jeste da gurne ženu uza zid, ili zauzme standardni misionarski položaj, a mi za nekoliko sekundi zaječimo od oduševljenja. Ipak, naša G tačka se ne nalazi tako lako. Prvo, počnimo sa predigrom, potrebno nam je malo zagrevanja. Nemojte nas samo skinuti i misliti da smo spremne. Polako, neka bude zabavno. Tretirajte naša tela kao neukroćenu džunglu koju treba istražiti od vrha do dna. Koristite oči i uši da vidite šta nas pokreće. U stvari, možda počinje bukvalno od naših ušiju - posavetovala je Jana.

@jana_hocking Singles! Here’s a method I’m using to deal with a solo lockdown 🔒 #lockdown #tips #dating #single #singlelife ♬ original sound - Jana Hocking

U daljem izlaganju, Tiktokerka je objasnila da su intimni odnosi zapravo veoma jednostavni i da je potrebno samo malo inicijative.

- Ozbiljno, počnite tako što ćete nas uzbuditi rečima, to pokazuje samopouzdanje. Zatim, a ovo je najvažniji deo, shvatite da se naša G tačka ne nalazi nužno iznutra. U nedavnom razgovoru sa grupom prijatelja složili smo se da naši orgazmi veoma retko dolaze od obične, klasične penetracije. Sada zgrabite olovku, momci, jer biste možda želeli da zapišete ovo: počinje sa K i završava se sa S. Da, prijatelji moji, to se zove klitoris, i zaista želite da mu posvetite puno pažnje. I ne govorim ovo samo na osnovu mog malog broja devojaka koje su se složile. Postoji stvarna studija koja dokazuje da je ženama potrebna stimulacija klitorisa da bi doživele orgazam. To sugeriše da parovi treba da istraže čitav niz ugodnih opcija za postizanje vrhunca. Na primer, oralna stimulacija ili upotreba alata za zadovoljstvo. Sada, ima smisla zašto industrija se*sualnih igračaka zarađuje velike pare od novog tipa vibratora koji je dizajniran posebno za područje klitorisa. Jedna stvar koju mi žene moramo priznati jeste da smo delimično krive za to pogrešno uverenje da žene doživljavaju orgazam od jednog dodira. Jednostavno rečeno, mi lažemo. Taj snažni orgazam za koji mislite da ste nam upravo pružili, dajte devojci Oskara jer je glumila. Prilično impresivno. Nije ni čudo što vi momci mislite da je penetracija brz put do orgazma. Često vas navodimo da mislite da je to slučaj. Realnost je da nam je dosadilo i odlučili smo da završimo stvari. Dakle, hajde da raščistimo ovo jednom zauvek. Muškarci, počnite da obraćate više pažnje na našu oblast klitorisa - i ako ne znate gde se to nalazi, brzo pretražite Google. To će vas oduševiti - zaključila je Jana.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)