Sex

OVO JOŠ NISTE PROBALI: Ovo je trik koji garantuje zadovoljstvo tokom poze 69! (FOTO)

Ukoliko se malo potrudite uživaćete u strasti kakvu još niste okusili.

04.08.2023 22:01

OVO JOŠ NISTE PROBALI: Ovo je trik koji garantuje zadovoljstvo tokom poze 69! (FOTO)
pexels.com

Govoreći od intimnim odnosima, ključ u postizanju zadovoljstva je biti maštovit. Postoje razni načini uz pomoću kojih možemo doći do vrhunca. Poza 69 je jedna od najpopularnijih i njena prednost u odnosu na ostale je istovremeni užitak oba partnera. Mnogi parovi je izbegavaju, jer im je teško da usklade poteze. Međutim, ono što morate da imate na umu jeste da je za zadovoljstvo najbitnija opuštenost i spremnost na usavrašavanje, a ovo je pet trikova koji mogu da vam olakšaju da ovu pozu dovedete do savršenstva i unaprediti vaš se*ualni život. 

Shutterstock

Za svaki intimni odnos je najbitnije da budete opušteni i svoji.

1. Oslobodite jezik

Za oralni užitak je najbitnije da vaš jezik bude slobodan. Pustite ga da se kreće i da nađe savršenu tačku da partnera dovedete do ludila, ali neka istražuje i druge delove tela. 

2. Menjajte tempo

Ljubitelji oralnog se*sa će veoma dobro znati šta da rade, međutim, ukoliko prvi put isprobavate čari ove poze, vodite računa da vaš jezik radi u skladu sa kretanjem tela vašeg partnera. Vremenom ćete naučiti da dozirate i pozu dovedete do savršenstva. 

3. Koristite ruke

Iako je termin "oralno" u fokusu, usta nisu jedina koja su zadužena za zadovoljavanje partnera. Pustite mašti na volju i prepustite se užitku. 

Shutterstock

Da biste partnera doveli do vrhunca, morate da jezikom pratite njegovo telo.

4. Lezite na bok

Ukoliko ste lenji i ne želite da koristite ruke, možete da ležite na boku kao i vaš partner i na taj način pronađete savršenu ravan. 

5. Uvek se dobro zabavljajte

Bez prepuštanja trenutku ne može da se desi magija. Ponekad je opuštenost i spontanost ključna za dobar intimni odnos.

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)