Horoskop

ZAŠTO SU 10. I 14. OKTOBAR IZUZETNO VAŽNI: Zablistajte punim sjajem i postanite gospodar sopstvene sudbine

Zvezde poručuju da se pripremimo za brze i neočekivane udare koji će naš život uzdrmati iz korena.

09.10.2023 09:00

ZAŠTO SU 10. I 14. OKTOBAR IZUZETNO VAŽNI: Zablistajte punim sjajem i postanite gospodar sopstvene sudbine
shutterstock.com

Naredna nedelja biće sudbinski važna za većinu horoskopskih znakova jer donosi promene neophodne za naš duhovni napredak. Zvezde poručuju da se pripremimo za brze i neočekivane udare koji će naš život uzdrmati iz korena.
Ključni datumi biće 10. i 14 oktobar kada će pomračenje Sunca u Vagi doneti otkrivanje skrivenih talenata, snage i unutrašnje ravnoteže čega često nismo ni svesni.

Srećna republika vam donosi koji su najsrećniji dani za svaki horoskopski znak u periodu od 9. do 14. oktobra.

Foto: Shuttestock

 

Ovan - utorak, 10. oktobar 

Bićete pod direktnim uticajem jake energije Plutona u Jarcu koji će direktno uticati na polje karijere. Ovo će biti prilika da za napredak u karijeri, i da uz finansijsko obilje uživate u životu. Došao je trenutak da uživate u onome što radite, a ne samo da mislite na novac.

Foto: Shuttestock

 

Bik - utorak, 10. oktobar 

U poslednje vreme kao da se osećate zbunjeno i izgubljeno i ne znate kako da pređete sa mesta na kome se nalazite u ovom trenutku na nono koje smatrate da zaslužujete. Sve će se to promeniti kako se Pluton usmerava u Jarcu otvarajući nove srećne prilike za bogatstvo, radost i uzbudljiva iskustva, a vi ćete postati gospodar svoje sudbine. 

Foto: Shuttestock

 

Blizanci - utorak, 10. oktobar 

Rođene u znaku Blizanca očekuje transformacija. Kao vazdušni znak vi ste otvorenog uma, kreativni i sposobni da se nosite sa promenama bolje od drugih. Spremite se za darove neba koji vam stižu i dozvolite sebi da živite kao da nikada niste bili razočarani, jer je radost u srcu ključ istinske sreće za vas.

Foto: Shuttestock

 

Rak - četvrtak, 12. oktobar 

Ulaskom Marsa u Škorpiju aktivira se vaše polje radosti i zadovoljstva. Vi ste već dobrim delom prošli kroz ličnu promenu i čistiliše, pa ste naučili da poređate prioritete u svom životu. Vreme je da se prisetite svojih snova i ufokusirate se ka njihovoj realizaciji snage za to itekako imate. Ovo je vaš trenutak da zablistate na svim životnim poljima pa to maksimalno iskoristite.

Foto: Shuttestock

 

Lav-subota, 14. oktobar 

Pomračenje Sunca u Vagi aktiviraće vaše polje komunikacija, a od vas napraviti moćnu silu kad je u pitanju bilo koja vrsta govora, pregovaranja i postizanje uspeha kroz reči bilo izgovorene ili napisane. Kako pomračenje Sunca bude dostiglo vrhunac, ponovo ćete se osećati kao da hodate u skladu svojom dušom. 

Foto: Shuttestock

 

Devica - subota, 14. oktobar 

Pomračenje Sunca u Vagi u vašoj kući finasija doneće vam naplatu dugova i truda koji ste uložili u prethodnom periodu. Ovo je ujedno i početak novog poglavlja u vašem životu, a zračićete velikim samopouzdanjem koje niko neće dovoditi u pitanje. Pošto je ova lunacija deo novog ciklusa pomračenja Device mogu očekivati nastavak rasta u ovoj oblasti vašeg života koji će vas pratiti sve do 2025. 

Foto: Shuttestock

 

Vaga - subota, 14. oktobar 

Pomračenje Sunca u vašem znaku označava novi početak na svim životnim poljima. Poseban akcenat biće na vašem odnosu prema drugim ljudima od roditelja, braće i sestara do partnera. Ovo je put ka konačnom isceljenju kojim ste krenuli i koji je nepohodan da biste bili zadovoljni sobom i sopstvenim životom. 

Foto: Shuttestock

 

Škorpija - utorak, 10. oktobar 

Pluton je gospodar podzemnog sveta i vaša je vladajuća planeta. Vi ste vladar transformacije i alhemije, a istina je jedino što vas zanima. Počele su pripreme za promene koje će vam stići krajem oktobra nakon kojih više nećete biti isti. Ali, to je za vaše dobro.

Foto: Shuttestock

 

Strelac- četvrtak, 12. oktobar 

Ulaskom Marsa u Škorpiju 12. oktobra natraće vas da se dubilje zagledate u sopstvenu dušu. Morate se ponovo povezati sa svojom intuicijom i potvrditi svoje unutrašnje znanje. Iako ste uvek spremni za nove, daleke avanture, morate se pobrinuti da istražujete dubine svog uma kako biste prepoznali darove neba i prilike koje vam stižu. Nemojte ih propustiti jer će vaš život odvesti u neočekivanom i dobrom smeru.

Foto: Shutterstock

 

Jarac- subota, 14. oktobar 

Pomračenje Sunca u Vagi aktiviraće vašu 10. kuću karijere i doneti vam veliki uspeh. Skloni ste da budete jedan od najuspešnijih horoskopskih znakova koji su najviše vođeni karijerom zbog načina na koji možete mapirati svoj put ka dostizanju svog najvećeg potencijala. Pošto se pomračenje dešava u ovom delu vašeg života, imajte na umu iznenadne prilike koje izgledati toliko dobre da bi bile istinite.

Foto: Shuttestock

 

Vodolija - subota, 14. oktobar 

Događaji na nebu posebno pomračenje Sunca u Vagi aktiviraće vaše polje sreće. Vaga koja vlada vašim prirodnim poljem sreće donosi vam nova iskustva, daleka putovanja i širenje vidika na najneverovatnije načine. Važno je da budete iskreni prema sebi samima, ali i drugima. Sve što treba da uradite je da nastavite da stvari gledate  otvorenog srca i uma.

Foto: Shuttestock

 

Ribe - četvrtak, 12. oktobar 

Mars u Škorpiji pokreće vaše deveto polje sreće i obilja. Bićete strastveni u vezi svega što budete radili i imaćete osećaj da ste upravo tamo gde vam je suđeno da budete u ovom trenutku svog života. Došlo je vreme da iskoristite sopstveni pun potencijal i zablistate u punom sjaju, piše Yourtango.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)