Horoskop

OVA 3 ZNAKA ČEKA NOVČANI DOBITAK DO KRAJA GODINE: Iskoristite naklonost zvezda, bogatstvo vas čeka tik iza ćoška (FOTO)

Pripadnici Zodijaka rešiće sve finansijke probleme uz malo sreće.

04.10.2023 09:02

OVA 3 ZNAKA ČEKA NOVČANI DOBITAK DO KRAJA GODINE: Iskoristite naklonost zvezda, bogatstvo vas čeka tik iza ćoška (FOTO)
shutterstock.com

Ova godina je bila burna, a do njenog kraja već sitno brojimo. Ušli smo u poslednju četvrtinu te je vreme da se sumiraju utisci i počne sa kovanjem novih planova za narednu 2024. Nekima će se sreća osmehnuti i pre nego što se u novogodišnjoj noći poklope kazaljke na satu.

Tri znaka Zodijaka imaće posebnu naklonost zvezda kada su finansije u pitanju te ih očekuje dobitak koji će im biti vetar u leđa pred nove planove.

shutterstock.com

Novac stiže do kraja godine

Bik

Vaša finansijska situacija može biti sporog početka u oktobru. Moglo bi biti puno kašnjenja u dolasku novca što bi moglo izazvati stres i previranja. Kasnije u mesecu, zvezde Bikovima predviđaju dobra postignuća i napredovanja u vašoj karijeri i novac koji dolazi iz više izvora. Novac kojem ste se nadali doći će u još većoj meri nego što ste mislili.

Rak

Ukoliko već niste, uplatite lutriju jer je novac spreman samo da stigne u vaše ruke. Rakovi će biti nagrađeni za sav trud koji su uložili prethodnih meseci. Ipak, budite oprezni i nemojte novac trošiti uzaludno. Mudro promislite na šta želite da ga date, ali nemojte se libidi i da uživate u blagostanju koje vam sledi.

Shutterstock

Stiže naplata poslova

Škorpija

Kod Škorpija je se povezano sa strasti. Projekti na koje ste radili poslednjih nedelja sada dolaze na naplatu. Nije isključivo ni da će neko odlučiti da vas posebno časti zbog predanosti koju ste pokazali. Ma koliko novca da dobijete potrošite ga za užitak. Ovakve prilike ne ukazuju se često.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)