Horoskop

POMRAČENJE SUNCA U OKTOBRU UDARA BEZ MILOSTI: Četiri horoskopska znaka moraju da budu na velikom oprezu!

Takozvana prstenasta solarna eklipsa u znaku Vage donosi velike promene svim pripadnicima Zodijaka.

30.09.2023 09:03

POMRAČENJE SUNCA U OKTOBRU UDARA BEZ MILOSTI: Četiri horoskopska znaka moraju da budu na velikom oprezu!
Pixabay.com

U noći između 14. i 15. oktobra stiže uzbudljiv astronomski fenomen koji ima značajan uticaj u astrološkom smislu.

Pomračenje Sunca, odnosno solarna eklipsa ovog oktobra će biti prstenasta, što znači da ćemo oko Meseca videti Sunce poput vatrenog prstena koji ga okružuje. Ovakva vrsta pomračenja je veoma retka, a astrolozi navode da upravo ovakvo pomračenje donosi i najveće promene svim znacima horoskopa

Zbog darova neba neki znaci Zodijaka će imati razloga za slavlje, dok će za druge ovo pomračenje imati negativne efekte. Na posebnom oprezu trebalo bi da budu osobe rođene u znaku Vage, Bika, Raka i Device.

Ovan

Velike su šanse da ćete osetiti plimu nervoze kad dođe do pomračenja Sunca. Potrudite se da hladne glave razmislite i odlučite šta bi trebalo da menjate u životu. Ukoliko imate hronične bolesti, one se sada mogu vratiti, pa povedite više računa o sebi.

Bik

Potrudite se da izbegnete svađe sa članovima porodice sa kojima vas deli razlika u godinama. Takođe, u vreme solarne eklipse posebno je osetljiv sektor finansija, pa se potrudite da ne trošite novac na stvari koje vam nisu potrebne.

Blizanci

Pomračenje Sunca u Vagi donosi obilje u vaš sektor finansija. Uz to, osetićete da vam samopouzdanje raste, pa se potrudite da maksimalno iskoristite naklonost planeta sredinom oktobra. Sve što poželite, moći ćete da ostvarite.

Pixabay.com

Solarna eklipsa u oktobru Blizancima donosi mnogo sreće na svim poljima

Rak

Budite oprezni kad je reč o zdravlju. Položaj planeta upozorava da bi stare tegobe mogle da se vrate, pa se više čuvajte. Potrudite se da ugodite sebi kako biste što lakše pregrmeli ovu solarnu eklipsu.

Lav

Sve ono što ste "gurali pod tepih" u emotivnim odnosima u vreme solarne eklipse može da kulminira. Imaćete želju da raščistite odnos sa voljenom osobom, pogotovo ako ste u braku. Neki Lavovi mogu da donesu krupnu odluku po pitanju srca - da raskinu vezu ili pokrenu pitanje razvoda.

Devica

Bez obzira na to da li ste već dobili priznanje na poslovnom planu ili tek očekujete da vas nadređeni nagrade, strpite se dok solarna eklipsa ne prođe. Položaj planeta vam neće biti naklonjen, pa odgodite razgovore o promeni posla ili traženju povišice za poslednju dekadu oktobra.

Vaga

Ukoliko se bavite nekim javnim poslom, solarna eklipsa može da vam donese neočekivane probleme. Bićete dovedeni u situaciju da se pravdate i da objašnjavate razloge zbog kojih ste povukli neke poteze. Pomračenje Sunca će vam oduzeti životnu radost, ali samo privremeno.

Pixabay.com

Tokom pomračenja Sunca Vage će biti pod lupom javnosti

Škorpija

Solarna eklipsa u Vagi daje vam snagu da promenite sve ono što ste odavno priželjkivali na poslovnom planu. Svaka promena će biti plodonosna i berićetna. S druge strane, na emotivnom planu bi trebalo da se strpite, ljubav je tu oko vas, ali je zbog pozicije Sunca i Meseca ne vidite na pravi način.

Strelac

Ukoliko vam neko duguje novac ili očekujete povišicu, sad je pravi trenutak da se pozabavite tim pitanjima. Novac će vam stizati iz očekivanih, ali i neočekivanih izvora. Zapišite ideje koje vam padnu na pamet u vreme solarne eklipse, ubrzo ćete  dobiti priliku da ih uspešno realizujete.

Jarac

Na poslovnom planu pomračenje Sunca donosi pozitivne promene. Možete se zaposliti ili dobiti unapređenje, a ako smatrate da ste zaslužili više novca sad je pravi trenutak da zatražite povišicu. Mnogi Jarčevi će osetiti napetost i nervozu zbog loše energije u porodičnom okruženju.

Vodolija

Konačno ćete dobiti priznanje za svoj rad. Mnoge Vodolije će dobiti priliku za unapređenje, samo povedite računa da zbog osećaja superiornosti na novoj poziciji od dojučerašnjih kolega ne stvorite neprijatelje.

Ribe

Bićete pretrpani obavezama, ali ćete, kao i uvek, dati sve od sebe da ih završite, makar to podrazumevalo da ostajete posle radnog vremena na poslu ili da neobavljene zadatke dovršite kod kuće. Uspeh neće izostati.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)