Horoskop

SVE ŠTO NISTE ZNALI O VAGAMA: U ovom znaku se rađaju najlepši ljudi, ovo su njihove najskrivenije tajne!

Njima vlada Venera planeta ljubavi ali i novca, teže balansu i u svemu vide lepotu.

25.09.2023 09:00

SVE ŠTO NISTE ZNALI O VAGAMA: U ovom znaku se rađaju najlepši ljudi, ovo su njihove najskrivenije tajne!
shutterstock.com

Vaga je sedmi pripadnik Zodijaka, vazdušni znak i odnosi se na osobe koje su rođene u periodu od 23.9. do 22.10. Rođeni su pod uticajem Venere boginje ljubavi, romantike ali i novca i luksuza, pa su estete po prirodi kojima je lepota izuzetno važna. Veliki su poštovaoci umetnosti, često i sami nadareni za muziku, slikarstvo glumu ili plas, ali vešto barataju i novcem jer je Venera u horoskopu zadužena i za finansije. Ali, prvo i iznad svega Vage koji kroz život teži harmoniji i razumevanju, što mnogi shavatajku pogrešno verujući da su neodlučni što je samo prividan utisak, jer oni ispod površine kriju brojne tajne. 

Veruje se da se u ovom znaku Zodijaka rađaju najlepši ljudi bez obzira da li su u pitanju žene ili muškarci. Ljubavni život i partnerstvo im je od krucijalne važnosti, često u glavi imaju jasan lik idealnog partera kome teže i traže ga celog života. Dobri su partneri i teže harmoniji, a svađa i povišenog tona se užasavaju. Kao i drugio vazdužni znaci često su nestalni, lete sa cveta na svet ali za razliku od recimo Blizanaca kad se obavežu i stave burmu verni su do groba. 

Srećna Republika donosi sve ono što ste želeli da znate o Vagama a niste imali koga da pitate. U pitanju su vrlo interesantni i fascinantni ljudi, a ako im potrefite žicu dobili ste prijatelja za ceo život.

shutterstock.com

Vagama vlada Venera, planeta ljubavi

Osobine Vaga: poštena, uravnotežena, brza, pomalo luckasta, pametna, odana, izuzetan pregovarač, veoma pažljiva, romantična.

Mane Vaga: Teško im je da ikome kažu “ne” kada se od njih traže usluga. Skloni su da preteraju kada brinu o prijateljima do nivoa da im to ponekad bude frustrirajuće. Niko ih ne može smiriti kada su ljuti.

Šta ne vole Vage: Nepotrebane svađe to im baš ide na živce. Takođe, ne vole slanje poruka jer im je to dosadno. Ne podnose sebične i bezobzirne ljude.

Životni mogo Vaga: “Prebrzo padam, prelako opraštam i previše mi je stalo!”

Stvari za kojima žude: Ravnoteža i harmoničnost u ljubavnim odnosima.

Horoskopski znak sa kojim se Vage ne slažu: Škorpija

shutterstock.com

Glavna osobina Vaga je romantičnost

Kako se ponašaju kad su ljuti: Neće slušati ništa i nikoga, ponašaju se razmaženo.

Tri stvari u kojima su Vage dobre: Ostaju neutralne, moderne su i uvek nanjuše negativne stvari.

Šta Vaga stalno govori sebi: “Dao sam ovom idiotu previše šansi da se poboljša!”

Šta vole da rede: Vožnja brodom i gledanje koncerta uživo.

Najbolji poklon za Vagu: Gurmanska hrana, elegantna odeća, zanimljiv kućni ukras, mobilni telefon, fini ram za fotografije, popularna knjiga, ulaznice za koncert, filmove ili umetničke izložbe, piše i portal Ganeshaspeaks

BONUS VIDEO:

Komentari (0)