Ostali ljubimci

DIRLJIVA SCENA DELFINA I MALENE DEVOJČICE TOPI SRCA: Dete je poslalo poljubac a životinja je uradila nešto što niko nije očekivao! (VIDEO)

Susret sa ovim pametnim morskim stvorenjima uvek je uzbudljiv i zadivljujući.

25.10.2023 10:00

DIRLJIVA SCENA DELFINA I MALENE DEVOJČICE TOPI SRCA: Dete je poslalo poljubac a životinja je uradila nešto što niko nije očekivao! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/humankind

Delfini spadaju među najinteligentnije životinje na planeti i često izazvijau ushićenje ljudi svojim postpucima. Svaki susret sa ovim životinjama je uzbudljiv a posebno se raduju deca. Na društvenim mrežama pojavio se snimak susreta delfina u akvarijumu i malene devojčice koji je istopio i najtvrđa srca.

pexels.com

Delfini vole druženja sa ljudima

 

malena devojčica od tri godine stala je ispred akvarijuma sa delfinima. U jednom trenutku životinja je zaronila kako bi se spustila gotvo do dna kako bi pozdravila dete. Delfin je napravio piruetu dok mu je devojčica mahala i rukom slala poljubac. U tom trenutku životinja joj je poklonila veliki široki osmeh

-Pogledaj to, on te voli! Jojjj...reci mu "zdravo". On razgovara sa tobom. On ti kaže "zdravo"- čuje se kako majka kako govori detetu. 

Dirljiva scena deteta i umiljate životinje osvojila je sva srca na društvenoj mreži a snimak je sakupio preko 730. 000 sviđanja.

- Ja sam sertifikovani delfinolog i mogu da potvrdim-delfin je zaista rekao "zdravo"

- Nemaš ti pojma, delfin je verovatno rekao:"Pomozite mi i izvucite me odavde, molim vas!"

 

@humankind Do we think this little girl and friendly dolphin are telepathically communicating? Comment below. #dolphins #dolphinsandkids #dolphinwhisperer #aquarium #goodnews ♬ Calm Sea - Amanda Rosa

 

- Mrzim što nisu slobodni...ali su divni.

- Negde sam pročitala da razmišljaju kao ljudi, što je divno.

- Kunem se da je delfin pitao dete kako si? - bili su neki od komentara korisnika.

Mnogi Tiktokeri su se složili da su delfini možda i najslađe životinje koje su vrlo slične ljudima jer poseduju visoku inteligenciju. Međutim, većina se složila da ih ne treba eksploatisati kao ni druge životinje zarad profita već da one treba da budu slobodne u svom prirodnom staništu odnosno morima i okeanima.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)