Brak i veze

IZAŠAO JE NA KAPIJU DA PRIMI PAKET, A NIJE NI SLUTIO KO SE KRIJE IZA MASKE: Zbog onoga što je uradio razbesneo je javnost, video se munjevito širi internetom (VIDEO)

Primio je interesantan paket sa još interesantnijom porukom, ali nije znao od koga.

19.10.2023 10:02

IZAŠAO JE NA KAPIJU DA PRIMI PAKET, A NIJE NI SLUTIO KO SE KRIJE IZA MASKE: Zbog onoga što je uradio razbesneo je javnost, video se munjevito širi internetom (VIDEO)
Printscreen/TikTok/venhadicon.vtv3

Čekanje kurira da nam dostavi neku pošiljku ume da bude frustrirajuće jer se dešava da kasne, a kada i stignu odu toliko brzo pa ni ne stignete da podignete svoj paket. Na sreću ima i oni strpljivih koji imaju sve vreme ovog sveta, pa čak da se i našale sa vama. Jednom momku je dan započeo vrlo veselo, budući da mu je bio rođendan i da je očekivao pošiljku sa Amazona, a na njegovu adresu je došla devojka koja je dostavila paket, međutim, potpuno prerušena i sakrivena, iza kape, naočara i maske preko lica.

Printscreen/TikTok/venhadicon.vtv3

Momak je izašao na kapiju da vidi šta je to stiglo za njega

Na papiru je pisalo "potpiši ovde..." (oslovivši ga pogrdnim izrazom u šali) što je momak dočekao nasmejano ali zbunjeno. Dostavljačica je pokušavala da se suzdrži od smeha, a momak se već spremao da uđe u kuću kada je shvatio da ga sestra od njegove devojke snima telefonom, što ga je potpuno zbunilo. Počeo je da se smeje ali mu i dalje ništa nije bilo jasno.

- Šta se dešava - pokušao je u smehu da izgovori, pogledavši ka dostavljačici, da bi ona nakon par trenutaka skinula masku i naočare i otkrila svoj identitet.

Iza prerušene dostavljačice krila se njegova devojka koja živi daleko i koja je želela da mu priredi iznenađenje za rođendan, što je i uspela. Kada je skinula sve što ju je sakrivalo, momak se ozario od sreće i odmah ju je zagrlio. Iako je ovo trebalo da bude jedan od najromantičnijih trenutaka, korisnici mreže bili su razočarani momkovom mlakošću i nepokazivanju stvarne ushićenosti što vidi voljenu osobu.

- Ovo je gore od "kauč momka"

- Ovo je identična situacija kao "kauč momak" iznova..

- Ali zagrljaj sa strane...

- Divno iznenađenje.

@venhadicon.vtv3 Disguised myself a little too well this was going viral on IG so posting here #fyp #longdistance #amazon #bf #mystory #homecoming #surprise ♬ Here With Me - d4vd

- Nebitno koliko se maskirao moj čovek, uvek bih ga prepoznala. Iako bi koristio najneprepoznatljivije maske, znala bih da je on - bili su neki od komentara.

Iako je lep potez devojke bio važniji od svega, svi su čekali reakciju momka koja ih baš nije oduševila. Zagrljaj sa strane i ne tako veliko oduševljenje razočarali su mnoge, uporedivši momka sa "kauč momkom" odnosno muškarcem koji je postao viralan zbog slične reakcije kada ga je devojka posetila na Univerzitetu. Lauren Zaras je objavila video koji je postao viralan i čiji heštag "kauč momak" je postao trending. Naime, momak u ovom videu nije pokazao veliko uzbuđenje i radost što vidi devojku već je delovao pomalo zatečeno kada ju je ugledao na vratima, dok je sedeo na kauču sa drugim devojkama, razmenjujući sa nekim sms, što su mnogi videli kao razočarenje.

Zbog toga je dobio takvu etiketu. Iako je par ostao zajedno i dve godine nakon viralnog snimka te su u međuvremenu više puta poručili ljudima " da ih ostave na miru i da niko ne zna bolje od njih kakva je njihova veza", mnogi korisnici mreže su iskoristili ovaj izraz kako bi prepoznali slične situacije te alamrirali mnoge koji ne vide takve propuste u svojoj vezi. Lauren koja je objavila ovaj video postala je popularna i prikupila je preko 100.000 pratilaca, a svoju popularnost je iskoristila plasirajući majice sa natpisom "kauč momak" tako da i u slučaju da raskine, barem je profitirala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)