Zanimljivosti

ČOVEK JE ŠOKIRANO GLEDAO ŠTA MU SE DEŠAVA NA KUĆNOM PRAGU: Maskirani lopov ukrao paket ispred vrata, zgranuta je bila čak i policija! (VIDEO)

Opljačkani vlasnik kuće nije mogao da identifikuje kriminalca koji se dosetio kako da ostane neotkriven.

16.10.2023 13:01

ČOVEK JE ŠOKIRANO GLEDAO ŠTA MU SE DEŠAVA NA KUĆNOM PRAGU:  Maskirani lopov ukrao paket ispred vrata, zgranuta je bila čak i policija! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/creatinetips

Kupovina preko interneta postala je uobičajen način šopinga sve većeg broja ljudi. Umesto guranja i gužvi po tržnim centrima lepo iz sopstvene fotelje naručite šta vam treba i to vam stigne na kućni prag. Međutim, tu nastaju problemi zato što su se izveštili i lopovi pa vrebaju i na neverovatan način kradu pošiljke. 

Upravo ovo se dogodilo jednom čoveku koju je zaprepašćeno preko kamere za video nadzor instalirane na ulazu u svoju kući gledao šta se dešava ispred vrata. On je snimak postavio na Tik Tok koji pokazuje način na koji mu je dosetljiv lopov ispred nosa ukrao dugoočekivani paket. Zgranuti su bili i policajci kad im je pokazao snimak, ali nisu mogli ništa da urade zato što je identifikacija lopova bila nemoguća. 

Ovaj snimak je sakupio 2,1 milion sviđanja, a usledili su i brojni komentari.

- Mislim da zaista treba da poštuješ ovu kreativnost

- Ne bih mogao da budem besan, ovo je urnebesno.

- Ne, ne bih bila ljuta, poštujem igru.

- Meni ovo liči na neko dete.

- Ja sam impresionirana. ne mogu da verujem čega se dosetio - bili su neki od komentara

Odgovarajući na brojne komentare opljačkani vlasnik kuće je objavio još jedan snimak na kome se vidi kako se lopov sapliće i pada na zemlju dok mu paket ispada iz ruku. Nije poznato šta se dogodilo, ali ovaj snimak je mnoge nasmejao. 

Mnogi su posumnjali na decu rekavši da je balon u obliku bureta igračka koju su iskoristili za kamuflažu, pa da je najbolje da pogleda u komšijska dvorišta i proveri ko ima ovakvu igračku.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)