Kuce

LOPOV JE KRENUO DA UZME BICIKL IZ GARAŽE, A ONDA GA JE PRESREO PAS: Reakcija ovog čoveka bila je iznenađanje za mnoge, a ono što je usledilo ostaviće vas bez teksta! (VIDEO)

Ovakav razvoj situacije niko nije očekivao, dok je policija iz San Dijega i dalje u potrazi za ovim kradljivcem.

10.08.2023 13:00

LOPOV JE KRENUO DA UZME BICIKL IZ GARAŽE, A ONDA GA JE PRESREO PAS: Reakcija ovog čoveka bila je iznenađanje za mnoge, a ono što je usledilo ostaviće vas bez teksta! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/ctvnews

Kada pomislimo na lopove, pomislimo na ljude bez griže savesti i emocija koji su spremni da ojade bilo koga iz lične koristi. Međutim, jedan od snimaka koji se pojavio na TikToku i koji je istog momenta postao viralan, izazvao je buru komentara i pomešane emocije korisnika ove društvene mreže kada su videli da ovaj kradljivac zapravo ima srca.

Naime, dok je mlađi muškarac napuštao garažu iz koje je ukrao bicikl, kamere su uspele da snime nesvakidašnji momenat. Kada je krenuo da izlazi za njim je krenuo i zlani retriver koji ga je očigledno odvraćao od te ideje tako što je lukavo prišao i počeo  da se mazi. Čovek nije mogao da odolli, a da ne pomazi ovog prelepog psa i krađa se pretvorila u jedan od najslađih trenutaka po rečima mnogih. 

Printscreen/TikTok/ctvnews

Kradljivac bicikla je bio oduševljen ovim umiljatim psom i rešio da sa njim podeli svoje emocije.

U snimku se čuje čovek koji mazi psa i upućuje mu nežne reči.

- Ti si najbolji pas kojeg sam ikada poznavao - rekao je ovaj momak.

Opet se obratio životinji rečima da je predivna i da bi voleo da je povede sa sobom.

- I ja tebe volim, tako si drag. Želim da pođeš kući sa mnom - dodaje ovaj muškarac pre nego što je napustio garažu.

Uprkos svojim simpatijama prema psu nije imao nameru da ga povede sa sobom, a čak se i zapitao zašto su vlasnici ostavili otvorenu garažu ukoliko postoji mogućnost da im kućni ljubimac pobegne.

U snimku se čuje kako muškarac doziva vlasnika.

- Gde mu je tata? Tata, gde si? - viknuo je muškarac.

Kada je video da se niko ne odaziva, došlo je vreme da krene i emotivni kradljivac bicikla je pomazio psa, uputio mu par lepih reči i otišao sa biciklom ostavljajući zbunjenu životinju, a snimak je objavio Si-Ti-Vi Njuz na Tik-toku. 

 

@ctvnews San Diego police say they're looking for a suspect who they say took a bicycle from a garage, but not before stopping to pet the household dog. 🎥: San Diego Police Department #dog #cute #guarddog #animals #dogsoftiktok #friend #caughtoncamera #security #sandiego #biketheft #securitycamera #PacificBeach #MissionBeach ♬ original sound - CTVNews

 

Viralni snimak je sakupio 1,5 miliona sviđanja, a komentari nisu prestali da se ređaju.

- Način na koji on kreće za njim na kraju me je rastužio.

- Ne, ovo je zaista ludo.

- Defnitivno izgleda kao da je porodični prijatelj.

- I kako možeš biti ljut nakon ovoga? - glasili su samo neki od komentara ispod ovog video snimka.

Tiktokeri su diskutovali i neki su rekli da je sve namešteno. jer je kamera uperena u momka i psa, dok su drugi bili sigurni da je momak bio pod dejstvom alkohola i da je mislio da je u pitanju njegova garaža. Bilo je i onih koji su rekli da ne poznaju nikoga ko ostavlja otvoreni garažu tokom noći i da je ovaj snimak sve samo ne istinit. Ipak, policija iz San Dijega je izvestila kako je u potrazi za osumnjičenim, ali se njegov identitet još ne zna.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)