Kuce

UŠLA JE U BAZEN I DOZIVALA SVOJA DVA PSA DA SKOČE: Samo jedan je skupio hrabrost, ali ono što je drugi uradio je nasmejalo sve do suza! (FOTO+VIDEO)

Najbolji primer kako izgleda kada imate puno poverenje u nekoga.

06.08.2023 13:02

UŠLA JE U BAZEN I DOZIVALA SVOJA DVA PSA DA SKOČE: Samo jedan je skupio hrabrost, ali ono što je drugi uradio je nasmejalo sve do suza! (FOTO+VIDEO)
Instagram-animal____house

Pojedini psi imaju strah od vode i, ma koliko se njihove gazde trudile, oni je nikada neće zavoleti. Vlasnici pasa posvećuju vreme tome kako bi njihov ljubimac zavoleo vodu i nije retkost da sam vlasnik uđe u bazen ili pokaže na drugom ljubimcu da plivanje ili skok u bazen nisu nikakav bauk.

Ne kaže se bez razloga da je pas najbolji čovekov prijatelj, pa će tako većina ovih ljubimaca gotovo uvek uraditi sve ono što gazda od njih očekuje. Poverenje između vlasnika i psa je od ključnog značaja, a na jednom snimku koji kruži društvenim mrežama je to poverenje kulminiralo. Međutim, na testu je izgleda bilo poverenje između dva psa, a ne između vlasnika i ljubimca.

Vlasnica crnog labradora i malenog jorkširskog terijera je ušla u bazen i uveliko stavila i naočare za plivanje, međutim, njeni psi su još uvek bili van bazena. Ona stoji i doziva ih da pođu za njom, a očigledno je da joj je voda do struka. Labrador je bio nešto smeliji i na ubeđivanja vlasnice rešio je da rizikuje i oprezno uskočio u bazen.

Snimak se nastavlja prikazom ove devojke koja je srećna što je jedan od pasa uskočio u vodu, ali ona ne odustaje od dozivanja drugog psa. Jokširski terijer je oklevao, mamila ga je voda, ali je ujedno i rizikovao i plašio se. On je u jednom trenutku procenio da bi široka leđa njegovog drugara labradora, bila idealna da umesto skoka direktno u nesigurnu vodu bazena, skoči na njih. 

Snimak je u trenu postao viralan, pregledan je više miliona puta, a samo na Instagramu dobio je više od 2 i po miliona sviđanja, dok su se komentari nizali.

- Svaka čast na ideji ovom mališanu!

- Ovo se zove pametan pas!

- Ovaj pas koristi čak 90 odsto svoga mozga!

- Prijateljstva koja nemaju cenu.

- Pa ovo je kao u filmu Avatar, kada Avatari lete na zmajevima!

- Suze mi idu od smeha!

- Koliko je samo ovaj psić siguran u to da će mu drugi pas pružiti oslonac.

- Ono, kada nekome bezgranično verujete.

- Mnogo toga treba da naučimo od životinja!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)