Roditeljstvo

ISPRED VRATA JE ZATEKLA POKLON, KADA JE OTVORILA KUTIJU USLEDIO JE ŠOK: Žena nije mogla da zaustavi suze, tresla se kad je shvatila šta ju je snašlo (VIDEO)

Devojka je želela da obraduje majku, nije ni slutila kakvu reakciju će dobiti.

12.07.2023 10:05

ISPRED VRATA JE ZATEKLA POKLON, KADA JE OTVORILA KUTIJU USLEDIO JE ŠOK: Žena nije mogla da zaustavi suze, tresla se  kad je shvatila šta ju je snašlo (VIDEO)
Instagram-reodecor

Većina ljudi, pogotovo kada su usamljeni, priželjkuju da dobiju kućnog ljubimca. Deca se posebno raduju novom članu porodice koji će odrastati zajedno sa njim, ali ništa manje im se ne raduju ni stariji. Žene kada ostanu bez partnera, bilo da je u pitanju razvod ili iznenadna smrt supružnika, žarko žele da imaju mačku ili psa koji će učiniti da ne budu usamljeni.  Tako je jedna ćerka poželela da ispuni životnu želju njene mame i da joj pokloni psa.

- Ćerka je ispunila životnu želju njene mame - stoji u opisu snimka koji počinje krajnje neobično.

Ćerka nosi ogromnu kartonsku kutiju koja preko ima veliku dekorativnu crvenu ukrasnu mašnu. Ona ostavlja kutiju na pragu svoje mame i zvoni na vrata, a potom žuri kako bi se sakrila iza obližnjeg žbunja, ali ujedno i usnimila sve. 

Njena majka prilazi vratima pošto je čula zvona i osmatra koga ima s druge starne. Budući da ne vidi nikog, otvara i druga staklena vrata i zatiče ogroman poklon iznenađenja. Shvativši da je poklon očigledno za nju, ona skida mašnu i otvara kutiju u kojoj zatiče još jednu kartonsku kutiju. Ona otvara i ovu kutiju, a potom prekriva rukama lice od šoka. Žena kreće da se smeje i da udara od sreće nogama o beton baš poput petogodišnjeg deteta. Glava šteneta zlatnog retrivera proviruje iz kutije i ova žena ga nežno uzima u naručje. Pas je još uvek pomalo zbunjen, ali zato je ova žena srećna kao nikada u životu. Njen san se najzad ostvario. 

 

 

Ovaj video naišao je na veliki broj negativnih reakcija samo iz razloga što je pas bio u kartonskoj kutiji u kojoj je navodno bio prestravljen tih par minuta dok ga žena nije izvadila.

- Užasno je videti da ste životinju stavili ne u jednu već u 2 mračne i zatvorene kutije.

- Ovaj pas ne deluje nimalo srećno, već dezorijentisano, ko zna koliko dugo je proveo u toj mračnoj kutiji.

- I dalje ne mogu da verujem da ljudi poklanjaju živa bića, tačnije pse u kartonskim kutijama i to zatvorenim.

- Molim vas, prestanite da kupujete pse na poklon, ako je to mamina želja, nega ga kupi sama.

- Pored toliko pasa u prihvatilištu i ova ćerka je majci kupila psa - bili su samo neki od neprikladnih komentara na ovaj iskreni gest ljubavi jedne ćerke prema mami.

- Ako možemo na trenutak da zanemarimo kartonsku kutiju, očigledno je da psiću ništa nije falilo i da će kod ove žene imati fantastičan život! Slavimo ljubav majke i ćerke i ovog mališana koji će ga upotpuniti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)