Kuce

SKINULA JE KAPU PRED SVOJIM PSOM I PRVI PUT JU JE VIDEO BEZ KOSE: Snimak ljubimca koji je shvatio da mu je vlasnica smrtno bolesna rasplakao je milione! (FOTO+VIDEO)

Kučići veoma često upozoravaju čoveka da nešto nije u redu sa njegvim organizmom, čak i pre nego što on to primeti.

09.08.2023 13:01

SKINULA JE KAPU PRED SVOJIM PSOM I PRVI PUT JU JE VIDEO BEZ KOSE: Snimak ljubimca koji je shvatio da mu je vlasnica smrtno bolesna rasplakao je milione! (FOTO+VIDEO)
Instagram-border.loyal

Psi nisu samo najbolji prijatelji svakog čoveka, oni su i terapeuti za osobe obolele od raznih bolesti, vodiči kroz život slepim i slabovidim ljudima, kao i onim slabo pokretnim. Olakšavaju život ljudima sa invaliditetom i deci sa teškoćama u razvoju, a što je najvažnije obasipaju ih ljubavlju što im daje želju za životom.

Osećaj mirisa kod pasa je daleko veći nego kod ljudi. Oštar njuh pomaže psu da otkrije i najmanju promenu u mirisu koji ispuštaju ćelije raka. Postoje istinite priče o tome da su ove životinje primetile različite biološke promene u ljudskom telu i ispostavilo se da je to bio kancer. Takođe, veoma često upozoravaju vlasnika da nešto nije u redu, čak i pre nego što on to primeti. 

Na ovom snimku koji kida srce i dušu, pas je svoju vlasnicu prvi put video bez kose i automatski shvatio da nešto nije u redu. Kada joj je skočio u zagrljaj rastopila su se mnoga srca, a komentari ispod ovog videa nisu prestali da se nižu.

Video snimak koji je postao viralan na Instagramu i u trenu dobio 566.000 sviđanja, prikazuje psa rase Border koli, koji sedi pred svojom vlasnicom i kao da pretpostavlja da slede loše vesti. Ona tužno skida kapu pred njim i tada ju je prvi put ugledao bez kose. Životinja, vidno zbunjena gleda ispred sebe, pa se okreće prema njoj i izgleda kao da se pita da li je to moguće. Već sledećeg trenutka pogledao je u ženu kao da želi da joj kaže da će sve biti u redu i pao joj je u zagrljaj, stavljajući svoju njušku pored njenog vrata i glave.

- Psi su prosto najbolji - stoji u opisu ovog snimka snimka.

Komentari korisnika ove društvene mreže nisu prestali da se ređaju, a svi su se složili da su psi neverovatni. 

- Psi mogu da namirišu rak, budi sigurna da je on to već znao, čak i pre tebe.

- Ljudi ne zaslužuju pse! 

- Bori se žen  ne smeš da se predaš, nedostajaćeš svome dečaku!

- Psi dokazano imaju izraženu empatiju prema ljudima koje vole.

- Toliko je očigledno da je ovaj pas i pre tebe znao za razvoj bolesti, a to se vidi i iz njegovog pogleda. Nikada ne prestaj da se boriš zbog njega!

- Ovde se jasno vidi kako je i pas zaplakao, a to me je dotuklo - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)