Brak i veze

OPLJAČKAO JE, PA JE SMUVAO: Ljubavna priča ovog para zapalila Tviter! (VIDEO)

Uzeo joj je telefon, ali kada je video jednu sliku zanemeo je.

26.07.2023 20:00

OPLJAČKAO JE, PA JE SMUVAO: Ljubavna priča ovog para zapalila Tviter! (VIDEO)
Twitter/Printscreen

Ovih dana možemo da naiđemo na tri najčešće podele ljubavi: filiju, eros i agape. Filija se objašnjava kao platonska, prijateljska ljubav, eros kao partnerska ljubav koja uključuje i strast i fizički aspekt ljubavi, i agape, takozvana čista božanska ljubav, koja u sebi sadrži obe prethodne, a uključuje dozu bezuslovnosti, čiste, nebeske ljubavi. Ova devojka je pokazala da postoji još jedna vrsta ljubavi, a to je "zločin i strast" i otkrila u koga je zaljubljena.

Jedan par iz Brazila je privukao pažnju javnosti, a njihova ljubavna priča je više nego autentična. Počela je veoma burno, ali posle njenog raspleta postali su nerazdvojni. 


- Hodala sam ulicom u kojoj on živi i nažalost opljačkana sam - rekla je Emanuela novinarima dok se prisećala njihovog prvog susreta, izveštava Džem Pres. 

Prisetila se kako joj je lopov uzeo telefon, ali kada je video ko je ona i kako izgleda odustao je. Tada je iskoristio priliku da je pridobije iako je bio u nezavidnom položaju. 

Muškarac, čije ime nisu otkrili, zapravo je pokušao da je  opljačka, ali se odjednom predomislio. Objasnio je šta se dogodilo:

- Prolazio sam kroz tešku finansijsku situaciju, a i dugo nisam imao ženu. Kada sam video njenu fotografiju na telefonu, rekao sam sebi "Kakva lepa brineta, takvu devojku ne viđaš svaki dan" i zažalio sam što sam to uradio. Iskupio sam se svojim izvinjenjem i naša bajka je počela,  jer kako kažu, sreća prati hrabre - rekao je ovaj mladić. Oni su u vezi već dve godine, a nije poznato šta njeni roditelji misle o potencijalnom zetu.

Inače, ljudi koji su komentarisali ovaj post na Tviteru bili su zabezeknuti epilogom ove ljubavne priče i ne prestaju da iznose svoja mišljenja. Neki su skeptični i misle da ovakva ljubav ne može da opstane, dok drugi kažu da prava ljubav može da prevaziđe sve prepreke.  

 

Komentari (0)