Lice

LEPOTICA JE POŽELELA SENZUALNIJI IZGLED, A SAD SE GORKO KAJE: "Kao da imam ogroman, vreo krompir umesto usana koji će svakog trenutka da eksplodira!"(FOTO+VIDEO)

Džordžija Morgan priznaje da se oseća kao riba iz čuvenog crtanog filma.

25.07.2023 11:00

LEPOTICA JE POŽELELA SENZUALNIJI IZGLED, A SAD SE GORKO KAJE: "Kao da imam ogroman, vreo krompir umesto usana koji će svakog trenutka da eksplodira!"(FOTO+VIDEO)
TikTok- georgiamorgan86

Džordžija Morgan je samo jedna od dama u nizu koja je imala loše iskustvo sa filerima u usnama. Kako je ispričala pratiocima na Tik Toku gorko se pokajala zbog odluke da uveća usne. Kako je priznala ima niz zamerki na svoje prevelika usta, odvratna usta. 

 

 

Džordžija je već uvećala poprsje silikonima čime je bila zadovoljna. Nakon toga na red su došla usta, ali ta intervencija nije ispala onako kako je ona očekivala. 

- Nisam se nadala da ću ovako izgledati. Čini mi se da su mi usne prenaglašene i prevelike. Kažu da će vremenom splasnusti, ali trenetno se osećam i izgledam kao ogroman veliki, vreli, nauljani krompir koji preti svakim  trenutkom da će eksplodirati. Ne šalim se, čini mi se da su mi usne tolike da ni ne mogu da ih otvorim. Svi se sećamo crtanog filma “Ajkulina priča”, a ja samoj sebi izgledam identično kao ona riba iz tog crtaća koja nosi crveni karmin i ima ogromna, odvratna usta - požalila se ona na TikToku.

Međutim, njeni pratioci psmatraju da situacija nije baš toliko dramatična, kako se Džordžiji na prvi pogled činilo. Ima i onih koji su oduševljeni njenim novim izgledom. 

- Slatko si me nasmejala poređenjem sa ribom u crtaću “Ajkula”, veruj mi, uopšte ne ličiš na nju.

- Draga, divna si, ne opterećuj se glupostima.

- Zaista si zapanjujuća, na tvom mestu ništa ne bih dirala.

- Sve bih dala da izgledam poput tebe, ne shvataš kolika si srećnica.

- Izrazito zgodna i lepa žena, a usne su ti dodatno dobile na senzualnosti.

- Ne brini, biće ti manje kad splasne otok,  tako je bilo i kod mene - tešili su je pratioci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by georgia x (@georgiamorgan40)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)