Lice

ČAROBNI TRIK KAKO DA SE REŠITE PODOČNJAKA: Tajna je u dva sastojka iz kuhinje, a bićete oduševljeni rezultatima koji se odmah vide (VIDEO)

Ovo je tajna nege Koreanki koje mogu da se pohvale blistavom kožom lica bez tamnih kolutova ispod očiju.

07.07.2023 14:00

ČAROBNI TRIK KAKO DA SE REŠITE PODOČNJAKA: Tajna je u dva sastojka iz kuhinje, a bićete oduševljeni rezultatima koji se odmah vide (VIDEO)
Printscreen/TikTok/erajzaidi1

Lepota kože i kose žena iz Istočnih zemalja oduvek je bila misterija za mnoge. I dok one objašnjavaju kako za njihovu lepotu najzaslužniji pirinač i namirnice iz kuhinje koje najčešće koriste, mnogi su skeptični i nepoverljivi prema ovoj tvrdnji.

Pored Japanki koje su poznate po svom besprekornom porcelanskom tenu, tu su i Koreanke koje imaju blistavu kožu o kojem brinu na jednostavan način. Ne, nije u pitanju skupa kozmetika i kremice već maske koje Koreanke same prave. 

shutterstock.com

Tamni podočnjaci veliki su problem mnogih žena

 

Koreanke efikasno rešavaju i problem sa tamnim kolutovima ispod očiju, koji čine da žena, bez obzira na godine, izgleda starije i umornije.

Tiktokerka Eraj Zaidi je u video snimku na ovoj mreži pokazala kako uz pomoć kafe i jogurta rešava problem sa podočnjacima. Kako je ona objasnila u pitanju je stara koreanska tajna lepote koja čini čuda za nežnu kožu ispod očiju.

Ona je pomešala jednu kašiku instant kafe sa jednom kašikom jogurta a potom je nanela mekom četkicom na podočnjake. Ovu smesu je držala 15 minuta na licu, a potom se umila mlakom vodom. Tamni kolutovi ispod očiju potpuno su nestali. 

Usledili su brojni komentari.

- Probala sam ovaj trik i moram reći da sam oduševljena rezultatima.

- Ovo stvarno funkcioniše.

- Ima logike, kafa je odlična za podočnjake nisam znala da je dobar i jogurt.

- Moji podočnjaci su iz nekog razloga zaista loši. Definitivno ću probati ovaj trik, nadam se da će mi pomoći.

- Koreanke zaista imaju sjajne savete za negu kože. Odmah ću isprobati ovaj trik - bili su samo neki od komentara dama na post Eraj Zaidi.  

Ona je u objavi naglasila da se radi o običnom jogurtu i instant kafi. Eraj je preporučila da se ova maska za tamne kolutove ispod očiju koristi dva puta nedeljno.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)