Lice

POKAZALA JE KAKO UKLANJA DLAČICE SA LICA I ZAPREPASTILA JAVNOST: "Devojko, to nikako nije dobro"! (VIDEO)

Mnogi korisnici ove društvene mreže su zaključili da je ova ideja bizarna.

05.07.2023 10:00

POKAZALA JE KAKO UKLANJA DLAČICE SA LICA I ZAPREPASTILA JAVNOST: "Devojko, to nikako nije dobro"! (VIDEO)
TikTok/rosalynanndecker

TikTok je jedna od napopularnijih društvenih mreža na kojoj možete pronaći nebrojeno mnogo videa za skoro sve što vas interesuje. Nažalost, često se nameću stavovi koji nisu potkrepljeni medicinskim činjenicama i mogu da izazovu više štetnih posledica nego benefita po zdravlje, a tome svedoči poslednji video influenserke Rozalin An Deker, koja promoviše svoje dnevne rutine ulepšavanja. Ova ideja je krajnje bizarna, a pogledajte o čemu se radi. 

Rozailn  je u svom TikTok videu, koji je postao viralan i sakupio 900.000 pregleda, pokazala na koji način ona brije svoje lice. To radi sa suvim šamponom i postala je meta mnogih kritika od strane korisnika ove društvene mreže. 

Naime, Rozalin je naprskala suvi šampon po celom licu, a zatim ga je obrijala sa trimerom. Kada je završila ceo proces obrisala je ostatak šampona suvom krpom za lice i bila je oduševljena

- Ovo je sada definitivno moj novi omiljeni način za brijanje lica - zaključila je influenerka.

 

Ovaj suvi šampon koji je koristila je veoma popularan u celom svetu, a boca od 600 ml koštaće vas oko 4 evra. Obožavaoci lepote se slažu da je šampon odličan način da instant dobijete bujnu kosu, nije preporučljivo stavljati ga na lice, na kraju krajeva proizvod i nije tome namenjen. 

Međutim mnogi korisnici ove društvene mreže se nisu složili sa njom. Istakli su da je to siguran način da uništi svoju kožu. 

- Moje akne govore ne - 

- Devojko, to nije dobro za tvoje lice -

- Probao sam ovu metodu i koža mi je postala toliko suva da i dan danas imam crvene mrlje -

- Zove se šampon sa razlogom, molim te ne stavljaj ovo na lice - glasili su neki od komentara.

Drugi korisnici ove društvene mreže su pokušali da joj objasne na koji način treba da brije lice i sa kojim proizvodima, ako to baš želi. 

- Probaj gel aloe vere koji pomaže u smirivanju kože -

- Koristi bebi puder, on je nežniji - glasili su još neki od komentara

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)