Zanimljivosti

ODVEO JE SINA NA PRVO ŠIŠANJE, A ON SE ZACENIO OD PLAČA: Muškarci koji su se našli u salonu su rešili da prekinu ovu scenu, usledilo je nešto čemu se niko nije nadao

Ukoliko su deca manja, sam pogled na makaze na njihovoj glavi im se čini kao neka opasnost pa veoma često se dešava da naprave dramatičnu scenu od celog događaja.

14.10.2023 20:06

ODVEO JE SINA NA PRVO ŠIŠANJE, A ON SE ZACENIO OD PLAČA: Muškarci koji su se našli u salonu su rešili da prekinu ovu scenu, usledilo je nešto čemu se niko nije nadao
tiktok/thuyhauk2018

Odlazak sa detetom u frizerski salon zna nekada da bude olimpijska disciplina budući da deca, iz samo njima poznatog razloga, često odbijaju da sede na stolici i da im frizer skrati kosu. Ukoliko su deca manja, sam pogled na makaze na njihovoj glavi im se čini kao neka opasnost pa veoma često se dešava da naprave dramatičnu scenu od celog događaja.

pexels.com

Većina dece odbija da odlazi na šišanje kod frizera

Jedan tata se suočio sa tim kada je svog sina poveo na šišanje. Trogodišnjak je plakao sve vreme ne zaustavljajući se u frizerskom salonu gde je bilo mnogo ljudi. Pošto je bespomoćni tata bio zatečen situacijom, u pomoć su mu priskočili momci koji su došli da srede svoju frizuru.  Oni su počeli da pevaju pesmu gledajući ka uplakanom detetu što je njemu odmah privuklo pažnju.

Kako se pesma orila oraspoložio se ceo frizerski salon odnosno ljudi koji su bili tu, a dečak je netremice gledao u njih prestavši da plače. To je olakšalo posao frizera koji je brzo sredio frizuru mališanu pevajući istu pesmu sa veselim momcima i cupkajući sve vreme. Tata je stajao sa strane i držao gitaru igračku učestvujući u performansu improvizovanog benda koji je "spasio" stvar. 

Snimak koji je dospeo na TikTok mrežu nasmejao je mnoge, a neki su se složili da su odrasli u frizerskom salonu uživali više nego dečak.

- On koji je zaboravio zašto plače.

- Oni su sada svi ujaci

- Tata sa gitarom je savršen. Svi uživaju u tome.

- Dobrodošli u klub muškaraca.

- Volim ovo! Ta beba ima besplatan koncert.

- Odlična tehnika odvraćanja pažnje - bili su neki od komentara.

Mnoge je ova scena oduševila složivši se kako i muškarci znaju da se bave decom i da ih animiraju. Bilo je onih koji su rekli kako je i frizer uprkos nezgodnoj situaciji bio na visini zadatka. Ipak, svima je pažnju privukla grupa momaka koji su bili jednoglasni u uporni u želji da oraspolože i animiraju mališana, što im je i uspelo.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)