Roditeljstvo

"MAJKA NIJE TREBALO OVO DA MU URADI": Maleni dečak se uplašio igračke, telo mu se trzalo od straha dok je gledao čudnu biljku! (VIDEO)

Mališan je iz sekunde u sekundu menjao raspoloženje dok se mama smejala.

04.09.2023 19:00

"MAJKA NIJE TREBALO OVO DA MU URADI": Maleni dečak se uplašio igračke, telo mu se trzalo od straha dok je gledao čudnu biljku! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/emburnette

Proizvođači igračaka za decu kao da se takmiče ko će smisliti neobičniju zanimaciju za decu. Ponekad te igračke nisu primerene uzrastu deteta, ali mališan kao i svaki drugi kad vidi da njegovi drugari imaju neku igračku onda i on želi isto. 

Interaktivne igračke koje su namenjene čak i za izuzetno malu decu gotovo bebe koje ne umeju ni da govore često umeju da ih uplaše umesto da im pruže zabavu.

pexels.com

Mališani pronalaze zabavu u najobičnijim igračkama

 

Ovo pokazuje i snimak sa Tik Toka na kome se vidi maleni dečak koji ima jedva oko godinu dana kako radoznalo posmatra interaktivnu igračku kaktusa u saksiji. U pitanju je popularna igračka među mališanima od pliša koja ima zvučne efekte i oponaša govor iz okoline.

Mama je pokazivala sinu kako igračka funkcioniše i da zapravo ponavlja ono što je ona rekla. To je kod mališana prvo izazvalo oduševljenje. Međutim, kako mališan ne ume da govori on je samo ispustio zvuk koji je kaktus ponovio što je uplašilo dečaka. 

Na svaki pokret plišane igračke on se trzao od straha tražeći majku pogledom i očekuju da ga zaštiti od čudne stvari. Međutim, ona se smejala gledajući svog sinčića zbog izraza lica koje je mališan menjao iz sekunde u sekund. 

Usledili su brojni komentari na ovaj post, a mnogi su primetili da ova igračka zapravo i nije za dete ovog uzrasta i da ne čudi što se mališan uplašio.

- Način nakoji reaguje kao da ga je igračka svaki put fizički povredila.

- Jadno dete, ne zna šta ga je snašlo. 

- Mogu da zamislim kako je njemu strašno. Uplašio se a ne može da pobegne od čudne biljke. 

- Tako je sladak i tako uplašen. Majka nije trebala ovo da mu uradi. 

- Način na koji se kaktus pomera kao da mu se ruga - bili su neki od komentara na ovaj post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)