Zanimljivosti

O OVOM SNIMKU BRUJE MREŽE: Žena je bila u autu sa dečakom koji je plakao kad im je prišla lama, usledio je šokantan potez životinje! (VIDEO)

Scena koja je nasmejala mnoge odigrala se u Safari parku, komentari se samo nižu.

14.10.2023 14:01

O OVOM SNIMKU BRUJE MREŽE: Žena je bila u autu sa dečakom koji je plakao kad im je prišla lama, usledio je šokantan potez životinje! (VIDEO)
tiktok/printscreen/underratedsimpsons

Posete Safari parkovima su zanimljive ali i izazovne za turiste i ljubitelje prirode i životinja. Na ovim putovanjima često dolazi do nepredviđenih a ponekad i neprijatnih situacija za same turiste. Jednu takvu situaciju doživela je žena na safariju u Africi koja nije očekivala reakciju životinje koju je želela da počasti. Na snimku koji je objavljen na Tik Toku se vidi mlada mama koja pokušava da umiri dete koje je plakalo kad je njenom prozoru prišla lama. 

Printscreen/TikTok/underratedsimpsons

Žena je bila raspoložena da se druži sa lamama i da ih nahrani, ne sluteći šta je čeka

Žena je u ruci držala posudu sa grickalicama i kad joj je lama prišla poželela je da se počasti. Međutim, mlada mama je bila zaokupljena detetom i povukla je ruku u kojoj je držala posudu sa hranom kad je usledila neočekivana reakcija životinje. Lama je ženu pljunula po sred lica.

Žena je bila šokirana i izbezumljena neprijatnom situacijom, dok je njen maleni sin i dalje neutešno plakao. Sa lica turistkinje slivala se lamina pljuvačka dok je žena pokušavala da se sabere. Ovaj snimak je na mreži sakupio više od 3 miliona sviđanja a urnebesna situacija je nasmejala sve korisnike mreža. Mnogi su zaključili da "baš nije imala sreće" i da je situacija istovremeno komična i tužna.

- Ali činjenica da lama čeka da te gađa pravo u facu.

- Pogled sa strane koji ti je dala druga lama. 

- Kakav magičan momenat.

- Priroda je jednostavno lepa.

- To je bilo tako lično.

- Ne mogu da prestanem da gledam i da se smejem - bili su neki od komentara.

Neki od Tiktokera su se složili da je žena verovatno bila revoltirana celim događajem, međutim, mnogima je ova scena bila beskrajno smešna pa su rekli kako treba sve posmatrati sa zabavne strane kad se već nađete u ovakvoj ili sličnim nepredviđenim situacijama. Jedna Tiktokerka je rekla ženi da lame ne vole svoju refleksiju u staklu i da je to bila njihova prirodna reakcija

BONUS VIDEO:

Komentari (0)