Ispovesti

EMOTIVAN SUSRET DVE SESTRE RASPLAKAO JE ČITAV SVET: Bake se godinama nisu videle, a onda im je porodica priredila iznenađenje puno emocija (VIDEO)

Vremešne starice dokazale su da čvrsta sestrinska ljubav odoleva i vremenu i distanci.

05.10.2023 21:59

EMOTIVAN SUSRET DVE SESTRE RASPLAKAO JE ČITAV SVET: Bake se godinama nisu videle, a onda im je porodica priredila iznenađenje puno emocija (VIDEO)
Printscreen/www.tiktok.com/@goodnewscorrespondent

Imati sestru je veliko bogatstvo. Ipak, život nas nekad razdvoji na različite strane i nemamo priliku da se tako često viđamo, međutim, ona uvek ima posebno mesto u našem srcu. Ako je starija od nas, onda znamo da uvek imamo leđa i zaštitu i svesrdnu podršku tokom života. Da je to posebna i neraskidiva veza za ceo život pokazale su i dve bake koje su osvanule na TikTok mreži u veoma dirljivoj sceni. Vremešne starice i sestre sa Sicilije od kojih jedna ima 100 a druga 90 godina, srele su se posle 6 godina i to je jedna od unuka zabeležila okom kamere.

Printscreen/TikTok/goodnewscorrespondent

Starica je sedela u sobi ne znajući da će se na vratima pojaviti iznenađenje

Emotivna scena gde mlađa sestra sedi u kući, a na vratima se u društvu muškaraca pojavljuje starija sestra, dirnula je mnoge koji su pogledali video. Starica u početku nije shvatila da joj sestra dolazi u posetu, pa su joj ukućani to rekli u međuvremenu. Kada se druga pojavila na vratima, zbog čega se videlo uzbuđenje na njenom licu. Ustala je i krenula ka sestri da je zagrli, a dirljiv zagrljaj je mnoge naterao na suze.

Starija sestra, koja ima 100 godina, je imala pomoć muškaraca, pretpostavlja se sinova ili unuka, i kretala se tromo i starački, međutim, vidno uzbuđena i srećna zbog susreta sa svojom sestrom. Video je privukao veliku pažnju korisnika mreže koji su se složili da je imati sestru zaista blago veće od bilo kog materijalnog bogatstva.

- Ja koja ovo gledam i koja ne pričam sa sestrom 10 godina.

-Treba da budemo srećni ako doživimo ove godine. Bog neka blagoslovi ove sestre.

- Ko je ovo podelio želim da mu zahvalim zauvek

- Oh ona trči da je vidi, Bože plačem..

@goodnewscorrespondent

Sisters reunite after not being able to see each other for 6 years. ♬ TREE - Ólafur Arnalds

- Jao, ovo je preslatko i ja plačem. Način na koji ona žuri da zagrli sestru rastopilo mi je srce.

- Moje suze se slivaju. Ovo je toliko dirljivo- bili su neki od komentara.

Većina korisnika koja je pogledala video složila se kako su sestre pokazale da je ljubav jednako jaka i čvrsta u poznim godinama i da je među njima i dalje jaka veza kao što to može samo među sestrama. Neki su se prisetili svojih sestara sa kojima godinama nisu u dobrim odnosima i priznali kako im nedostaje ovakav trenutak.

Drugi su opet otkrili kako žive daleko i da nisu isto u mogućnosti da se češće viđaju zbog čega žale i zbog čega im nedostaju ovakvi intimni trenuci. Većina Tiktokera je priznala kako su im ove bake naterale suze na oči i da im je video ulepšao dan.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)