Mace

PROLAZNICI SU SE OKRETALI ZA UPLAKANOM DEVOJKOM: Suze su se slivale niz njeno lice dok je u rukama stiskala mače, nikome nije bilo jasno šta se dešava (VIDEO)

Ona je pošla na posao ne sluteći da će joj se život zauvek promeniti.

04.10.2023 15:05

PROLAZNICI SU SE OKRETALI ZA UPLAKANOM DEVOJKOM: Suze su se slivale niz njeno lice dok je u rukama stiskala mače, nikome nije bilo jasno šta se dešava (VIDEO)
Tiktok

Na društvenim mrežama danas je moguće videti sve pa čak i neobične načine kako je neko došao do kućnog ljubimca. Video snimak devojke koja je uplakana hodala ulicom privukao je mnogo pažnje. Kako je snimku objasnila ova lepotica pošla je na posao ne sluteći da će joj se život zauvek promeniti.

Sudbinski susret

Ona je uplakana hodala ulicom dok su se prolaznici okretali za njom ne shvatajući šta se dešava. Ona je u rukama stiskala prelepo mače dok su se niz njeno lice slivale suze. Kako je objasnila u snimku krenula je na posao kad je ugledala ženu koja je u rukama držala prelepo mače.

- Ima najlepše plave oči koje sam ikad u životu videla. Pitala sam je da li mogu samo da ga pomazim. Ona mi je objasnila da je turistkinja i da je upravo na ulici pronašla mače na ulici i da sad ne zna šta će s njim – rekla je uplakana devojka.

Prema njenim rečima nije se ni za trenutak premišljala.

- Plačem od sreće videćete i zašto. Uzela sam ga u naručje i sad idem kući da ga ostavim. O moj Bože, ne mogu da prestanem da plačem! Imam ljubimca! Pogledajte kako je prelep – rekla je ona i pokazala mače ne prestajući da plače.

Sudeći po izgledu mačeta on je mešavina domaće tigraste mačke i sijamca. Usledili su brojni komentari na njen post.

- O moj Bože kako lepo mače!

- Ne razume zašto toliko plačeš? Treba da budeš srećna.

- Hahaha briše suze mačetom.

- Za sve koje zanima ona je zadržala mače i nadenula mu ime Džulijan. Sada je srećna sa svojim ljubimcem.

- Previše je lepo i čisto mače da bi bilo lutalica. Trebalo bi da ga odvedete kod veterinara da proverite da nema čip i da li nekome pripada.

- Suđeno vam je bilo da se sretnete.

- Hvala bogu da ima ovako dobrih ljudi koji će usvojiti napušteno mače sa ulice. Nesrećno mače ne bi preživelo da ga ti nisi uzela – bili su samo neki do komentara na njen post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)