Mace

MNOGI SU U DILEMI DA LI JE U PITANJU IGRAČKA ILI ŽIVOTINJA: Urnebesna reakcije jedne mačke kad joj se približi dečak do suza nasmejala ljude na mrežama! (VIDEO)

Prepametna maca dosetila se kako da izbegne mališana jer nije bila raspoložena za igranje.

02.10.2023 10:00

MNOGI SU U DILEMI DA LI JE U PITANJU IGRAČKA ILI ŽIVOTINJA: Urnebesna reakcije jedne mačke kad joj se približi dečak do suza nasmejala ljude na mrežama! (VIDEO)
Instagram-ladbible

Mala deca posebno mališani oko godinu dana koji su praktično još uvek bebe umeju nehotice da malo jače zgnječe svoje kućne ljubimce pokazujući im svoju nesebičnu ljubav. Upravo jedan takav ljubimac tačnije nritanska kradkolaka mačka  izgleda da je tu lekciju savladala pa u širokom luku zaobilazi svog malenog vlasnika, dečaka starg oko godinu dana.

Ove mačke inače važe za veoma inteligentne životinje, pa nije slučajnost da veoma brzo nauče same da otvaraju i zatvaraju vrata, pale i gase svetlo ili odvrću slavine. Ova mačka čini se da je otišla korak dalje. Naime, kako je primetila da joj se približava mališan od nepunih godinu, ona se “skamenila” i pretvarala se da je igračka.

Snimak koji se pojavio na Instagramu pokazuje britansku mačku koja opušteno leži i liže se. U trenutku kad joj se približio dečak ona se jednostavno ukočila glumeći igračku i nadajući se da će mališan nastaviti svojim putem. U urnebesnom snimku koji je nasmejao sve na mrežama vidi se ukočena mačka koja je zadržala dah i ukočen pogled sa jednom šapicom u vis kako je mališan zatekao dok se lizala.

 Kulminacija svega je da je mačka čak i pogled očima svela na jednu tačku, praveći se da je igračka. Tek kada je dete otišlo ona je skrenula pogled ali je za svaki slučaj još malo ostala nepomična.

 

Snimak je na Instagramu pregledan milionima puta, a mnogi su bili u dilemi da li je u pitanju igraćka ili živa mačka.

- Koliko pametna mačka, pokušaću ovo i ja kad mi mali komšija dođe opet u goste!

- Mačka se svesno pretvara da je igračka kako je dečak ne bi video.

- Koliko je originalna ova mačka, dosetila se da se pravi da je lutka!

- Genijalna je, i dalje se smejem.

- Ona garant misli: “O, ne, taman se umivam pred dremku i evo je opet ova napast koja mi neće dati mira, ali čekaj, možda me ne vidi ako se pravim mrtva!”

- Britanske mačke su inače veoma inteligentne.

- Svi koji misle da se mačka prepala dečaka, nisu u pravu, ona samo ne želi da je on remeti kad nije raspoložena - bili su neki od komentara na ovaj post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)