Mace

DEVOJČICA SE MASKIRALA U MACU, A ONDA JE PRIŠLA LJUBIMCU SVOJE BAKE: Reakcija ove mačke nasmejala je sve do suza! (FOTO+VIDEO)

Ove životinje su veoma dramatične, nepredvidive i teatralne, a u to se uverila i ova tinejdžerka.

25.09.2023 12:00

DEVOJČICA SE MASKIRALA U MACU, A ONDA JE PRIŠLA LJUBIMCU SVOJE BAKE: Reakcija ove mačke nasmejala je sve do suza! (FOTO+VIDEO)
Isntagram-dailycatclub

Mačke su poznate kao životinje koje vole ustaljen način života koji podrazumeva velika izležavanja po kući. Kućevne mačke nisu preterano prijateljski naklonjene nepoznatim ljudima, pa se često može desiti da mačka koju prvi put vidite kod prijatelja ili komšija beži od vas, ili pak pokuša da vas napadne i ogrebe, što nije redak slučaj.

Jedna britanska kratkodlaka mačka je pak bila zapanjena kada je videla devojčicu koja je bila maskirana u mačku. Ovo nije prvi put da mačka vidi ovo dete, budući da je devojčica unuka žene koja je vlasnica mačke. Životinja je bila na stolu za koji je sela i ova devojčica, a onda je uradila ono što je uvek smešno slučajnim posmatračima. Naime, maca se trenutno “ukočila”, tačnije izgledala je kao da se zaledila, spustila je uši i izvila se na zadnje noge, a ovako inače izgledaju mačke kada se pripremaju za napad ili ludu igru.

Razlog ovakvog dramatičnog ponašanja ove mačke je bio taj što se devojčica takođe maskirala. Ona je obukla crnu rolku, nacrtala nos i brkove, dok je na glavi imala crni rajf sa mačećim ušima, pa reakcija ovog krznatog ljubimca zato uopšte ni ne čudi. Snimak je postao rado gledan na društvenim mrežama, a na Instagramu je dobio 131.000 sviđanja.

 

Oni koji su pregledali snimak su se smejali i prisećali se svojih iskustava sa mačkama.

- Ono kada ne znaš ko je nova mačka u tvojoj kući - stoji u opisu snimka.

- Ovo je najljuća mačka koju sam ikada video!

- Znate da ste se sjajno prerušili kada vaša mačka ovako reaguje na vas!

- Mislim da mačke i ajfon telefoni imaju genetsku vezu, budući da oboje imaju veliki problem sa prepoznavanjem lica.

- Ne bi trebalo da se ovako igrate sa mačkom, mogla bi da vas napadne.

- Taj što misli da će mačka napasti devojčicu verovatno nikada nije imao mačku. Kad god dođem sa posla moja mačka me tako dočeka, onda se naredna dva sata ponaša kao psihopata i kao “uhodi me” dok mirno sedim i gledam televiziju.

- Smejem se do suza, setila sam se da sam se ja tako jednom prerušila u mačku i prepala mamu i psa, koji mi to dugo nisu oprostili!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)