Kuce

NAŠALIO SE SA LJUBIMCEM NE SLUTEĆI ŠTA ĆE SE DOGODITI: Izbezumljeni pas drhtao od straha kad je video gazdu kao se ne pomera u bazenu (FOTO+VIDEO)

Ovaj njegov potez naišao je na osudu na društvenim mrežama zato što je bespotrebno izložio boksera stresu.

07.09.2023 13:01

NAŠALIO SE SA LJUBIMCEM NE SLUTEĆI ŠTA ĆE SE DOGODITI: Izbezumljeni pas drhtao od straha kad je video gazdu kao se ne pomera u bazenu (FOTO+VIDEO)
Printscreen Instagram/love_animalsgram

Psi su najodaniji kućni ljubimci koji će bukvalno uraditi se za svog gazdu. Često su spremni da raizikuju i sopstveni život ukoliko je to potrebno za svog gazdu. Jedan Francuz odlučio je da se našali sa svojim psom rase bokser kako bi video njegovu rekaciju.

Ovaj muškarac se odmarao u porodičnom bazenu ispred kuće sa svojim psom, kada mu je palo na pamet da zagnjuri i da se pravi mrtav kako bi video kako će njegov pas da reaguje. Snimak počinje slikom mladića kako pluta po površini vode sa licem okrenutom ka dnu bazena. 

Pas prilazi vlasniku koji pluta po površini vode i kreće da ga njuši. Nakon što shvati da se on ne pomera, niti reaguje počinje da ga dodiruje šapicama po glavi. Mladić i dalje pluta bez ijednog pokreta što je uteralo strah u kosti bokseru. On drhiti od straha dok pokušava da dođe do gazde. U trenutku kad se mladić konačno pomerio kako bi udahnuo vazduh, njegov ljubimac ne može da sakrije sreću jer shvata da je živ. 

Boikser liče po licu vlasnika i pokušava da ga prednjim obuhvati šapicama oko vrata dok se zadnjim nogama jedva drži na samoj ivici bazena. Toliko je srećan da maše repom i na kraju je upao u bazen kod svog gazde. 

Ovaj snimak koji je dobio 1,1 milion lajkova naišao je na rzaličite komentare na društvenim mrežama. Većina je osudila postupak ovog momka zato što je svog ljubimca bespotrebno izložio stresu 

- Definitvno psa ne bi trebalo da imaju svi, recimo ovaj mladić!

- Bespotrebno je izložio svog ljubimca ogromnom stresu praveći se da je mrtav.

- Svako ko voli životinje ne bi trebalo ovako da se ponaša. 

- Zamislite agoniju i strah nesrećnog psa koji misli da mu je vlasnik mrtav.

- Kako mislite da se dresiraju vojnički, policijski i psi za spasavanje? Upravo ovako, stavljaju se u situacije krajnje rizične da bi se procenilo može li da im se veruje. Budući da ovaj muškarac ne zlostavlja svoga psa i očigledno ga voli, ne vidim šta je tu sporno.

- Svakako bi ovaj mladić ubuduće trebalo da se sa ovim bokserom češće igra žmurki, a ne da se pravi mrtvav. 

- Samo zbunjuje jadnu životnju, a ako mu se zaista nešto dogovdi pas neće znati kako da reaguje - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)