Kuce

IMAO JE 12 GODINA I NIKO GA NIJE NI POGLEDAO U PRIHVATILIŠTU, A ONDA JE NAIŠLA ONA: Snimak usvajanja psa iz azila koji je mnogima naterao suze na oči (VIDEO)

Taša Lilen je žena velikog srca koja je želela da ovaj ljubimac svoje poslednje godine provede upravo kod nje.

12.08.2023 11:00

IMAO JE 12 GODINA I NIKO GA NIJE NI POGLEDAO U PRIHVATILIŠTU, A ONDA JE NAIŠLA ONA: Snimak usvajanja psa iz azila koji je mnogima naterao suze na oči (VIDEO)
TikTok-tashaleelyn

Mnogi ljudi prilikom posete azilima za smeštaj napuštenih životinja se opredeljuju za ljubimca koji nije mnogo star. Tako životinje koje su već nekoliko godina u azilu bivaju osuđene na gorku sudbinu da će u njemu provesti najverovatnije ceo život. Liroj je bio jedan stari nemački ovčar koji je imao 12 godina i ispaštao je zbog tzv. greha iz mladosti. Naime, jedna porodica ga je udomila kada je imao četiri godine, ali ga je ubrzo vratila u isto prihvatilište zato što je pas, navodno, postao agresivan i počeo da ujeda. Pošto se to desilo nije mu sledila sjajna budućnost, a posetioci su ga zaobilazili u širokom krugu, sve dok nije naišla Taša Lilen.

Taša je velika zaljubljenica u pse kojih ima nekoliko, a posebna slabost su joj stari psi iz azila koje niko drugi nije hteo da udomi. Ona je tako spremna da preleti pola zemlje samo da bi došla do pasa koje niko drugi nije hteo. Liroj je već punih osam godina bio u prihvatilištu, imao je 12 godina i šanse da ga neko udomi bile su minimlane, sve dok Taša nije čula za njegovu priču.

@tashaleelyn Homr is wherever I’m with you ❤️ #dogadoptionstory @Dog Tales Rescue ♬ Home - Edith Whiskers

Ova žena je smatrala da pas ne treba čitavog života da ispašta zbog nekog ishitrenog postupka. Ona takođe ima rešenje u vidu dresure i bezgranične ljubavi koja je posebno potrebna psima koji na neki način pokazuju agresiju. Taša je krenula da vidi Liroja i nije želela da se smiri sve dok ga ne usvoji. Njeno putovanje urodilo je plodom i ova žena vratila se u svoj dom zajedno sa ovim psom kojeg niko drugi nije hteo.

- Idem da udomim psa koji je u prihvatilištu već osam godina. On je sa četiri godine udomljen, ali ubrzo je vraćen pošto je ujedao. Godinama je bio zanemarivan zbog nečega što je uradio u davnoj prošlosti. Sve do danas, idemo kući, Liroj! Dobrodošao svojoj kući, gde ćeš ostati večno! Dom je tamo gde si ti! - napisala je Taša u opsu ovog videa, a o tome je pisao i portal Paradepets.

 

Snimak je na Tik-toku pregledan dva i po miliona puta i dobio je 266.000 sviđanja, a mnogima je naterao suze na oči.

- Zašto je bio tamo toliko dugo, hvala vam što ste ga najzad udomili.

- Bio je tamo osam godina, idu mi suze na oči!

- Hvala vam što ste mu dopustili da proživi svoje poslednje godine u miru i spokoju.

- Ženo, ti si pravi pravcati anđeo, hvala ti u Lirojevo ime i ime svih pasa koje si spasila!

- Beskrajno vam hvala što ste spasli Liroja, karma će vam vratiti mnogo radosti u kasnijem životu!

- Nisam dovoljno stabilna da bih gledala ovakve srceparajuće snimke!

- Plačem na glas, hvala vam što mu pružate samo ono za čim je žudeo celog života, a to je ljubav!

 

@tashaleelyn Replying to @ravenhairedbty ♬ original sound - tashaleelyn

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)