Kuce

DEVOJČICA JE NAIŠLA NA VRATA I ZASTALA OD PRIZORA KOJI JE ZATEKLA: Posle početnog šoka usledile su suze, ovaj snimak ganuo je sve roditelje (FOTO+VIDEO)

Najiskrenije emocije su one dečije.

12.09.2023 16:00

DEVOJČICA JE NAIŠLA NA VRATA I ZASTALA OD PRIZORA KOJI JE ZATEKLA: Posle početnog šoka usledile su suze, ovaj snimak ganuo je sve roditelje (FOTO+VIDEO)
Instagram-anjo_de_patinhas

Mnoga deca imaju najveću želju tokom odrastanja da dobiju na poklon psa. Ipak, roditelji iz određenih razloga procenjuju kada je njihovo dete spremno na odgovornost koju sa sobom nosi odgajanje kućnog ljubimca. Uglavnom je tinejdžerski ili predtinejdžerski period taj u kome se dolazi do zaključka da je dete zaista spremno da se može brinuti o kućnom ljubimcu. 

Snimak devojčice koja je dobila na poklon psa u kratkom vremenskom periodu postao je viralan na društvenim mrežama. Video počinje slikom devojčice koja ulazi u stan po dolasku iz škole. Ona je naišla na prizor koji je izazavao veliko iznenađenje. U trenutku je zastala, pa još jednom zapanjeno pogledala u kameru. Već sledećeg trenutka ovo dete spušta ranac na zemlju, a bujica suza preti da je preplavi.

Devojčici su u sledećem trenutku oči pune suza. Ona pokušava na trenutak da ih kontroliše, ali shvativši da nije u stanju dopušta suzama da poteku. Kamera se spušta i u tom trenutku primećuje se crno štene koje razdragano skakuće pored nje. Očigledno je ona mesecima, a možda i godinama priželjkivala od roditelja da dobije psa, pa kada je najzad njena želja postala realnost nije mogla da prestane da plače, što od sreće, što od iznenađenja.

Maleni crni psić koji ima vezanu žutu maramu oko vrata je već sa ljubavlju trčkarao pored nje. Kaže se da životinje osećaju energiju drugih ljudi. Tako izgleda da je i ovaj pas već osetio količinu ljubavi sa kojom ga je ova devojčica čekala sve ovo vreme.

 

 

Snimak je na Instagramu dobio 65.000 sviđanja i izazvao je salve emocija.

- Ovaj psić je već namirisao veliku ljubav.

- Bravo za ovu devojčicu koja je zasluženo dobila psa, ali bravo i za psa koji je imao tu sreću da završi kod ove devojčice.

- Ova mala ima toliko čisto srce i biće veran prijatelj ovom psu, kao i on njoj.

- Ovo je tek početak jednog nezaboravnog putovanja.

- Suze mi u potocima liju niz lice.

- Zaplakala sam još kada sam videla devojčicu da plače, a ovaj psić pun ljubavi me je dotukao.

- Pas je najverniji čovekov prijatelj.

- Ne postoji poklon koji bi nadmašio ovo, ikada.

- Bravo za roditelje, odgajili su divno dete.

- Pas i devojčica su se istrog trena zaljubili jedno u drugo!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)