Mace

IMA ČETVORO DECE I SLEDILA SE KAD JE VIDELA POZIV IZ ŠKOLE: "Osećala sam se postiđeno iako je nestašluk napravio naš nevaljali mačak Pablo!" (VIDEO)

Ova porodica ima još jednog ljubimca ali on je umiljat i fin.

01.10.2023 17:00

IMA ČETVORO DECE I SLEDILA SE KAD JE VIDELA POZIV IZ ŠKOLE: "Osećala sam se postiđeno iako je nestašluk napravio naš nevaljali mačak Pablo!" (VIDEO)
shutterstock

Elejn Loson (29) je Engleskinja koja ima čak četvoro dece. Prema njenim rečima najviše problema joj ipak pravi njihov ljubimac, mačak Pablo. Mačor je poznat po nestašlucima u širem komšiluku Losonovih. U pitanju je beli mužjak koga je ova žena usvojila pre godinu dana zajedno sa još jednim mačorom, njegovim bratom Flojdom.

- Flojd je dobar mačak koji je privržen porodici i nikada ga nećete videti da skita po tuđim dvorištima. On je još kao mače počeo da prati mene sa decom, a potom i mališane do njihove škole. Sva deca su mi u istoj školskoj zgradi, neka idu u predškolsko, neka u školu, a u pitanju je ista ustanova sa velikim dvorištem. Flojd bi ispratuo decu do škole i odmah se vratio kući gde ih je čekao da se vrate posle časova - objasnila je ova žena, a o tome je pisao i San.

Nevolje nastaju kada Pablo izađe van dvorišta porodice Loson. On je poput Floda hteo da isprati mališane do škole, ali tu nije bio kraj njegovim avanturama.

- Videla sam da imam propušten poziv iz škole što je najčešće signal za uzbunu. Uglavnom se desi da se neko dete razboli, padne ili se povredi, pa sam odmah pozvala upravu škole da proverim o čemu se radi. Međutim, kad sam pozvala rekli su mi da nisu u pitanju moja deca već da problem pravi naša mačka. Pablo je pratio mališane do škole, ali je odbio da se vrati kući već je utrčao u školsko dvorište gde je napravio opštu pometnju među svom decom. Žena sa kojom sam razgovarala mi je rekla i da je mačak više puta pokušao da uđe u školsku zgradu - objasnila je Elejn. 

Ona nije imala drugog izbora već da ostavi sav posao i da ode u školu kako bi preuzela nevaljalog mačka.

- Ulazim u školu i tražim da mi predaju mačka ali se on sakrio u kućici za igru u školskom dvorištu. Osećala sam se postiđeno zbog cele situacije kao da je neko moje dete nešto zgrešilo. Ipak, ne bih dala našeg mačka ni za šta na svetu. Pablu ovo nije prvi nestašluk, a čisto sumnjam da će biti poslednji - zaključila je Losonova.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Mile

17.12.2023 11:56

Neodgovorna vlasnica. Koliko je životinja stradalo od vozila ili otrova tako što je pratilo nekoga po ulici. Posle će da kuka kada ga neko ubije.