Roditeljstvo

MAJKA JE OSTAVILA DECU SAME U SOBI: Kada se vratila zatekla je scenu pred kojom je zanemela (VIDEO)

Nekada je zaista prava hrabrost ostaviti mališane bez nadzora, makar i samo par minuta.

18.09.2023 13:00

MAJKA JE OSTAVILA DECU SAME U SOBI: Kada se vratila zatekla je scenu pred kojom je zanemela (VIDEO)
Printscreen/TikTok/babylovenoteeth

Mnoge mame su svoju decu već od malih nogu navikle da ostavljaju same, makar i na kratko, te da ne moraju uvek da drže budno oko ne bi li bile sigurne da je sve u redu. Zbog mnogih obaveza po kući, a kako nemaju dadilju snalaze se na razne načine kako bi pazile na decu, međutim, u svakom trenutku to nije moguće. One majke koje imaju sreću da imaju i starije dete, znaju da je velika olakšica kada vam neko drugi pričuva mališana dok nesmetano završavate druge poslove po kući.

Jedna mama bila je sigurna da se u potpunosti može osloniti na svoju stariju ćerku koja će pripaziti na  mlađeg brata pa je potpuno bezbrižno napustila sobu uverena da je sve u najboljem redu.

Printscreen/TikTok/babylovenoteeth

Mama je prilikom ulaska u sobu ipak zatekla drugačiju scenu od one koju je očekivala

Ipak, vratila se nakon izvesnog vremena u dečiju sobu kako bi proverila da li se njih dvoje igraju i da li je sve u najboljem redu, međutim, ušavši u sobu ostala je potpuno zatečena i šokirana. Na krevetu je bio njen sinčić koji je izbezumljeno gledao sa žvrljotinama od markera po licu i glavi, a pored njega se igrala starija sestra koja je svoje likovne sposobnosti demonstrirala na svojim nogama, jastucima po krevetu i svakom predmetu gde je stigla.

Devojčica se pobrinula da sredi i svoje nokte pa je crnim markerom prešla preko njih ne bi li dobila atraktivne i lepe nokte. Snimak je na TikToku sakupio skoro 700.000 sviđanja a mnogi su pitali majku kako se iskontrolisala u ovoj situaciji?

- Situacija kao ova....šta uraditi kao roditelj?

- On je umetnost, ona je umnetnik...

- Remek-delo i genije.

- Mislila sam da je to filter.

- Jadno dete.

-Zbog ovoga ne želim decu.- bili su neki od komentara.

Mnogi su se smejali smešnoj sceni, međutim, i saosećali sa majkom koja je u tom trenutku verovatno bila revoltitana i nervozna. I dok su neki rekli kako je strašno kako mala neopreznost i nemarnost mogu da naprave haos, drugi su se složili da su se na kraju svega deca lepo zabavila i da je dobro što nisu "nastradali" zidovi već je eksperiment bio na glavi dečaka.

Ovo nije usamljen slučaj, jer ovom mrežom inače često kruže slične objave bespomoćnih mama koje decu zatiču na ovaj način ili u kuhinji gde prave nered, pa mnogi postavljaju pitanje da li je zaista na naplatu došla samo mala nemarnost majki koje su zatrpane kućnim poslovima ili zarad publiciteta su spremne na sve?

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)